Μην χασετε

Γιάννης Μπέζος: «Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιoυς – Σιχαίνoμαι τους ψευτoσoσιαλιστές»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Προσωπικά» βρέθηκαν η Ναταλία Τσαλίκη και ο Γιάννης Μπέζος και μίλησαν, μεταξύ άλλων, στην Έλενα Κατρίτση για την πορεία τους στον χώρο της υποκριτικής, τη σχέση τους αλλά και την κόρη τους Ηρώ.

Η Ναταλία Τσαλίκη μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια εξομολογήθηκε: «Μεγάλωσα σε μια ασταθή οικογένεια. Οι γονείς μου ήταν συνέχεια να χωρίσουν ή να μην χωρίσουν. Τα παιδιά ήμασταν στη μέση. Από μικρή συνειδητοποίησα ότι η μόνη βοήθειά μου είμαι εγώ.

Όλα ξεκινούν από μέσα μας. Από μικρή ακολουθούσα τον πολύ δύσκολο δρόμο. Πήγαινα κόντρα στις κοινωνικές συνθήκες. Για παράδειγμα μου έλεγε η μητέρα μου πάρε τον θείο σου να του ευχηθείς για τα γενέθλιά του και εγώ δεν το έκανα.

Δεν ξέρω τι κατάφερα στη ζωή μου αλλά ξέρω ότι είμαι συμφιλιωμένη με το μέσα μου. Όλοι γεννιόμαστε καλλιτέχνες. Μέχρι τα 5 είμαστε καλλιτέχνες. Μετά μπαίνουν τα πρέπει.

Advertisements

Ελάχιστα έχω ασχοληθεί με το τι θα πει ο κόσμος. Μια ταμπέλα που μου είχαν βάλει πριν από χρόνια ήταν η γυναίκα του Μπέζου. Αυτό στην αρχή με στεναχωρούσε, με πίκρανε. Σταμάτησε όμως να με αφορά. Δεν θέλω να ζω βασιζόμενη στο τι θέλουν οι άλλοι.

Είναι μεγάλος καταναγκασμός. Τώρα πλέον και λόγω του διαδικτύου είμαστε όλοι έτοιμοι να κρίνουμε», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

 

Σε αντίθεση με τη σύζυγό του, ο Γιάννης Μπέζος ελάχιστα ασχολείται με τα social media.

Advertisements

«Έχω κάνει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Πλέον έχω κινητό με touch screen. Δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις με την τεχνολογία. Είμαι σνομπ το ομολογώ. Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους. Υποφέρω. Προτιμώ να τους αφήσω στην ηλιθιότητά τους, να μεγαλώσουν και αν εξαφανιστούν.

Θέλω συνομιλητές σοβαρούς, ανθρώπους με μυαλό, με σκέψη και με εσωτερική συγκρότηση. Τους ανθρώπους που είναι μόνο λόγια, συνήθως κάτι τεμπέληδες, ψευτοσοσιαλιστές, τους σιχαίνομαι. Δεν θέλω ούτε να τους ξέρω, ούτε να τους βλέπω και φυσικά ούτε να συνομιλώ. Και δεν θα τους κάνω τη χάρη ποτέ», δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος.

 

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα