Μην χασετε

Γιάννης Μπέζος: «Δεν είμαι αριστερός, είμαι φιλελεύθερος άνθρωπος – Δεν ψήφισα τον Τσίπρα αλλά δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμώ»

Στην εκπομπή Direct με τον Τάκη Χατζή ήταν καλεσμένος απόψε ο Γιάννης Μπέζος.

Advertisements

 

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για την τέχνη της υποκριτικής που υπηρετεί πιστά εδώ και πολλές δεκαετίες, τις πολιτικές του απόψεις ενώ τόνισε για ακόμη μία φορά ότι δεν είναι οπαδός των ακραίων εκδηλώσεων θαυμασμού.

Στη ζωή του τού αρέσει εκείνος να επιλέγει με ποιον θα συγχρωτίζεται. Επαγγελματικά, όμως, δεν ακολουθεί τον ίδιο κανόνα.

«Επιλέγω εγώ με ποιον θα επικοινωνήσω. Επαγγελματικά δεν με ενδιαφέρει να έχω και άριστες σχέσεις με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Η τηλεόραση είναι μεγάλο κομμάτι για εμένα και ευθύνη. Και η τηλεόραση και το θέατρο μου έχει δώσει τη δυνατότητα να ζήσω καλύτερα. Το θέατρο, όμως, περιέχει και την ποίηση μέσα.

Δεν είμαι αριστερός είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος. Στη συμπεριφορά μου είναι ένας αριστερός άνθρωπος, σας διαβεβαιώνω για αυτό. Δεν ψήφισα τον κύριο Τσίπρα, δεν είμαι στον χώρο αυτόν. Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμώ», δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Για τη σχέση με την κόρη του, Ηρώ, που έχει ακολουθήσει τα χνάρια του ίδιου και της Ναταλίας Τσαλίκη στην υποκριτική είπε:

Η κόρη μου έχει ήδη μεγάλη διαδρομή. Δεν έχει να πάρει κάτι από εμένα. Μόνο το όνομά μου που τη βάρυνε στην αρχή λίγο. Μιλάμε αλλά δεν είμαστε φίλοι. Με τα παιδιά πρέπει να είμαστε γονείς. Με τη μητέρα της είμαστε κατά των συμβουλών».

Advertisements

Ο Γιάννης Μπέζος επανέλαβε ότι δεν είναι άνθρωπος που τους αρέσουν οι οικείες εκδηλώσεις θαυμασμού από τους θαυμαστές του. Είναι κάτι που δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας του και δεν κάνει εκπτώσεις στα «θέλω» του.

 

«Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κανείς και να με πλακώσει στις αγκαλιές και τα φιλιά. Χαρές πανηγύρια δεν είμαι. Δεν βγάζω φωτογραφίες. Μπορώ να μιλήσω μαζί τους όση ώρα θέλουν αλλά όχι φωτογραφίες».

 

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα