Μην χασετε

Γιάννης Λουκάκος: «Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατέβαζε χάπια για να αντεπεξέλθει»

“Ήταν ένας μάγειρας στα πρώτα του βήματα, είχε δουλέψει σε κάποια εστιατόρια με όχι τόσο καλή ποιότητα”.

Ο Γιάννης Λουκάκος ήταν ένας από τους τρεις κριτές των πρώτων κύκλων του MasterChef στο Mega. Ο ίδιος, σήμερα, αν του γινόταν πρόταση για να εμφανιστεί στο reality μαγειρικής του Star, δεν θα έλεγε όχι: «Θα πήγαινα ως guest στο MasterChef, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην πάω. Μια χαρά θα ήταν και θα ξαναθυμηθώ και λίγο τα παλιά και νομίζω θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία».

Μέσα από την κουζίνα του Γιάννη Λουκάκου έκανε το πρώτο του μεγάλο επαγγελματικό βήμα και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Τι λέει ο chef για τη συνεργασία τους; «Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει έναν χαρακτήρα λίγο πιο ιδιαίτερο, είναι αρκετά αλέγρος και αυτό φαίνεται. Έχει κάνει τα πρώτα του βήματα κοντά σε μένα και στις δικές μου κουζίνες, οπότε έχω μια γνωριμία μαζί του πάρα πολλά χρόνια.

Ήταν ένας μάγειρας στα πρώτα του βήματα, είχε δουλέψει σε κάποια εστιατόρια με όχι τόσο καλή ποιότητα. Ήταν το πρώτο βήμα που έκανε για κάτι καινούριο και ήταν ενθουσιασμένος, ταυτοχρόνως όμως, δεν είχε εκείνο τον καιρό και τα απαραίτητα εφόδια για να αντεπεξέλθει αμέσως στις απαιτήσεις όλου αυτού του πράγματος. Το έχω ξαναπεί και το λέει και ο ίδιος πολύ συχνά, πόσα χάπια κατέβαζε για να αντέξει το στομάχι του από τις υπερβολικές -φάνταζαν για εκείνον- απαιτήσεις που έθετα εγώ για τα στάνταρ της κουζίνας μας».

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα