Μην χασετε

Γιάννης Ζουγανέλης: «Όταν μου στέλνουν μήνυμα, δεν απαντάω σε αυτούς που μου γράφουν greeklish»

Μία από τις πιο μεγάλες χαρές που έχει βιώσει ο Γιάννης Ζουγανέλης, είναι ο γάμος της κόρης του Ελεωνόρας με τον δικηγόρο της καρδιάς της Σπύρος Δημητρίου.

Advertisements

 

Ο γνωστός καλλιτέχνης μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε σε αυτό το ευχάριστο γεγονός, αλλά και σε όσα τον ενοχλούν γενικότερα από τον κόσμο των social media.

 

«Όταν μου στέλνουν μήνυμα, δεν απαντάω σε αυτούς που μου γράφουν greeklish. Τους έλεγα στην αρχή “σας παρακαλώ μόνο ελληνικά”. Είναι ντροπή μας εμείς που έχουμε τη μόνη εννοιολογική γλώσσα στον κόσμο…», είπε αρχικά για τα greeklish που χρησιμοποιεί ο κόσμος όταν στέλνει διαδικτυακά μηνύματα.

Στην συνέχεια εξέφρασε το παράπονό του για όσα του έχουν προσάψει κατά καιρούς.

 

«Υπάρχει μια αυθαιρεσία, μου γράφουν στα social “έλα μωρέ κι εσύ που τα έχεις κονομήσει”. Κανείς δεν κονομάει τίποτα. Έκανα μια εκπομπή στην ΕΡΤ πριν δύο χρόνια και μου φόρτωναν στα social media το κόστος της εκπομπής ως δικιά μου αμοιβή. Μου φόρτωσαν εμένα 12.000 ευρώ, ενώ εγώ έπαιρνα 1.000 ευρώ μεικτά», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης ενώ δήλωσε κατηγορηματικός στο ότι δεν του αρέσουν «οι φωτογραφίες που κάνουν duck face».

Τέλος, μίλησε για τα συναισθήματα που ένιωσε μόλις είδε την κόρη του να παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Advertisements

«Ακόμα είμαι συγκινημένος πάρα πολύ… Ένιωσα ότι είναι καλά! Γνώρισα τον Σπύρο, κατάλαβα την ευγένεια κι εκεί λίγο ηρέμησα. Εγώ προσεύχομαι κάθε μέρα να συνεχίσει, διότι δεν είναι αυτονόητο… Ευτυχώς βλέπω και ανθίζει το πράγμα»εξομολογήθηκε.

 

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα