Μην χασετε

Γιάννης Βαρδής: Το νέο του επαγγελματικό βήμα με παίκτη του Survivor

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή ΕΔΩ του ΣΚΑΪ ήταν ο Γιάννης Βαρδής. Ο τραγουδιστής μίλησε στη Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον πατέρα αλλά και την καλλιτεχνική του πορεία. Ωστόσο ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το Survivorστο οποίο ήταν πολύ πιθανό να συμμετάσχει.

Advertisements

Ο ίδιος εξήγησε πως άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή, ενώ αποκάλυψε ότι το φετινό Survivor δεν του αρέσει όσο το περσινό. Ο λόγος είναι πως δεν έχει ταυτιστεί ακόμη με κάποιον παίκτη όπως είχε συμβεί στην πρώτη σεζόν. Ποιος ήταν όμως ο παίκτης του πρώτου κύκλου με τον οποίο ένιωσε πιο «κοντά»;

Ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε ότι αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Οι δύο τους όχι μόνο επικοινώνησαν μετά το παιχνίδι, αλλά πρόκειται και να συνεργαστούν επαγγελματικά!

«Έχουμε σκεφτεί να πάρουμε κάποια παλιά βανάκια Τ2, τα ολοστρόγγυλα-οβάν Volkswagen. Τα φτιάχνουμε ξανά από την αρχή και θα μπορούμε να τα πηγαίνουμε σε διάφορους χώρους, είτε events, εκδηλώσεις γάμους, βαφτίσια σαν catering. Με φαγητό, ποτό, παγωτό… Οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ένα event», αποκάλυψε on air εκπλήσσοντας τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μάλιστα αναφέρθηκε στο όνομα που πρόκειται να δώσουν στην επιχείρηση. «Έχουμε σκεφτεί να το ονομάσουμε ΒΑΝ. Είναι πολύ απλό.. αλλά το παράδοξο είναι ότι εκτός από το βανάκι έχουμε παίξει και με τα αρχικά των ονομάτων. Εκτός του Βαρδής-Αναγνωστόπουλος, τον πατέρα του Κώστα τον λένε Βλάσση μαζί με το δικό μου πατέρα Αντώνης».

Φρόντισε δε να συμπληρώσει: «Έχουμε ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία, μιλάμε με διάφορους χώρους και νομίζω το Μάιο θα είμαστε έτοιμοι».

Δείτε το βίντεο.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα