Μην χασετε

Γιάννα Τερζή: Aποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει o πατέρας της, Πασχάλης

Η Γιάννα Τερζή πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “The 2Night Show” και έδωσε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Advertisements

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή που έκανε στην Αμερική, αλλά και για την συνεργασία με τον μπαμπά της.

«Η Αμερική ήταν 9 χρόνια κι έχει περίπου 3,5 χρόνια που γύρισα. Έκανα ότι πιο κουλό έχει κάνει άνθρωπος. Πήρα την υπηκοότητα και γύρισα. Επέστρεψα γιατί μου είχε λείψει το σπίτι μου, οι δικοί μου και κουράστηκα να κυνηγάω αυτό το όνειρο. Μου έλειψε να αισθανθώ ότι έχω δίπλα μου πραγματικούς ανθρώπους. Είναι σκληρός αυτός ο χώρος. Δούλευα συνέχεια με άντρες σκληρούς κι επιτυχημένους. Δεν είχα κάποιον δικό μου πέρα από τον Δημήτρη Γιαννέτο», δήλωσε η Γιάννα Τέρζη για την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η Γιάννα Τερζή αναφέρθηκε στον μπαμπά της Πασχάλη Τερζή, με τον οποίο συνεργάστηκε για πρώτη φορά, κάνοντας ντουέτο στο “Για σένα μόνο”.

Χαρακτηριστικό είναι, πως η Γιάννα διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Πασχάλη Τερζή να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ αποκάλυψε ότι από επιλογή δική του έχει χάσει 25 κιλά.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο λαϊκός τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μια πιο ήρεμη ζωή.

Δείτε το βίντεο.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα