Μην χασετε

Γενέθλια για τον Γιώργο Κατσινόπουλο: Η ιδιαίτερη τούρτα που έσβησε και η αποκάλυψη της ηλικίας του!

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Grappling και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu, ο οποίος ξεχώρισε την περσινή σεζόν μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads του ΑΝΤ1, “έκλεισε” τα 40 του χρόνια.

Advertisements

Μάλιστα, έσβησε τα κεράκια του πάνω σε μια τούρτα που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνον και ήταν άκρως εντυπωσιακή, αφού πώνα είχε μια φωτογραφία του, αλλά και το μήνυμα: “Μην σταματάς να μάχεσαι… Χρόνια σου πολλά… Crazy Frog“.

Ο ίδιος, φανερά ενθουσιασμένος, δημοσιεύσε φωτογραφία της στον προσωπικό του λογατιασμό στοInstagram και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά: “Ολοκληρώνοντας την τέταρτη δεκαετία της ζωής μου, εύχομαι το αγαθό της υγείας, να μου δωρίζεται για αρκετό διάστημα ακόμα, δίνοντάς μου την ευκαιρία να βρίσκομαι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και να σηκώνω την ελληνική σημαια στο υψηλότερο βάθρο!! Η αγάπη που λαμβάνω καθημερινά από την ομάδα μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου είναι το κίνητρο μου.. το καύσιμο μου.. Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη τούρτα.. Δεν θα σταματησω πότε να μάχομαι!!!“.

Τα likes και τα σχόλια με ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλου, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα