Μην χασετε

Γαλλικό μανικιούρ για τον Χειμώνα σε 40 υπέροχα σχέδια

Το γαλλικό μανικιούρ αποτελεί το πιο συνηθισμένο και αγαπημένο σχέδιο στα νύχια, που επιλέγουν οι γυναίκες, για όλες τις εποχές του χρόνου. Ωστόσο, πέρα από το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ με την λευκή γραμμή και την γαλακτερή ή ροζ βάση, υπάρχουν αμέτρητες παραλλαγές που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Οι παραλλαγές αυτές μπορεί να είναι πολύχρωμα γαλλικά μανικιούρ ή σχέδια με διαφορετική γραμμή, η οποία μπορεί να είναι ίσια, διαγώνια, καμπυλωτή, κυματιστή ή τριγωνική. Είτε να αποτελείται από περισσότερα από ένα χρώματα, να είναι διπλή ή να χωρίζεται μισή μισή. Ότι κι αν επιλέξετε θα είναι εξίσου εντυπωσιακό και πρωτότυπο.

Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δημιουργήσει υπέροχες παραλλαγές στο γαλλικό μανικιούρ για Χειμώνα και κλέψτε τις εντυπώσεις. Μην διστάσετε να πειραματιστείτε με τα χρώματα και τα σχέδια. Απλά επιλέξτε τις αποχρώσεις που σας αρέσουν και που ταιριάζουν μεταξύ τους. Συνδυάστε τις και φτιάξτε ένα υπέροχο σχέδιο στα νύχια σας!

Γαλλικό μανικιούρ για Χειμώνα:

Η επιλογή της λευκής γραμμής στο γαλλικό μανικιούρ είναι η πιο κλασσική. Συνδυάζεται υπέροχα με όλες τις nude αποχρώσεις, με το baby pink και τις υπόλοιπες παστέλ αποχρώσεις, αλλά και με πιο έντονα χρώματα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η λευκή γραμμή σε κόκκινα νύχια. Ένας συνδυασμός ιδανικός για χριστουγεννιάτικο γαλλικό μανικιούρ, αλλά όχι μόνο.

Advertisements

Επίσης, μπορείτε να διατηρήσετε nude ή εντελώς άβαφη την βάση των νυχιών και να παίξετε με τα χρώματα στην γραμμή. Κάντε την μωβ, μαύρη, γκρι, μπλε, κόκκινη ή οποιαδήποτε απόχρωση εσείς επιθυμείτε. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και το εναλλακτικό french manicure σας θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Ιδιαίτερα όμορφοι είναι και οι ασπρόμαυροι συνδυασμοί στα νύχια. Κάντε άσπρη την βάση με μαύρη γραμμή ή το αντίστροφο, είτε δοκιμάστε να κάνετε μια διπλή ασπρόμαυρη γραμμή του γαλλικού.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα λαμπερά σχέδια με glitter, στρας, swarovski ή γενικότερα τρισδιάστατα κοσμήματα, όπως πέρλες. Στολίστε λοιπόν τα νύχια σας και δώστε τους μια ιδιαίτερη και εντυπωσιακή όψη. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη και νυφικά μανικιούρ με απλό γαλλικό ή ombre nails γαλλικού.

Και μιας και αναφερόμαστε σε χειμωνιάτικο γαλλικό μανικιούρ, γιατί να μην επιλέξετε να το κάνετε σε σκούρα νύχια; Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε μια σκούρα βάση με ανοιχτόχρωμη γραμμή ή κάποιο άλλο σκούρο βερνίκι νυχιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να σχεδιάσετε λουλούδια, γεωμετρικά σχήματα ή οτιδήποτε επιθυμείτε σε ένα ή περισσότερα από τα νύχια σας.

Advertisements

Αυτό που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι πως τα μαύρα νύχια, οι nude αποχρώσεις, τα γκρι μανικιούρ και τα κόκκινα είναι μερικές από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την εποχή.

Δείτε παρακάτω μερικές ακόμη υπέροχες προτάσεις με παραλλαγές για γαλλικό μανικιούρ για Χειμώνα:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα