Μην χασετε

«Βροχή» οι προτάσεις για Τριαντάφυλλο από τα νυχτερινά μαγαζιά: «Θα φάμε ξύλο όπως πάει», λέει συνεργάτης του

Η επιτυχία του φετινού Survivor οφείλεται κατά ένα μεγάλο βαθμό στον Τριαντάφυλλο, κάτι που είναι αδιαμφισβήτητο. Ο τραγουδιστής παρότι δεν εντυπωσιάζει με τις αγωνιστικές επιδόσεις του, έχει κρατηθεί δέκα φορές στο παιχνίδι από τον κόσμο. Ο ίδιος έχει αφουγκραστεί ότι είναι αγαπητός, αλλά ίσως να μην έχει καταλάβει ότι όταν βγει από το παιχνίδι τον περιμένει μια δεύτερη καριέρα.

Advertisements

 

Ο Χρήστος Παπαμήτρου φίλος και στενός συνεργάτης του Τριαντάφυλλου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε τον χαμό προτάσεων που δέχεται καθημερινά από μαγαζιά για τον γνωστό τραγουδιστή.

Μάλιστα, δήλωσε ότι προτάσεις πέφτουν… βροχή και πως κοντεύουν να φάνε ξύλο από τη ζήτηση που έχει ο Τριαντάφυλλος. Πριν από καιρό οι προτάσεις για τον Ντάφι ήταν 400, ενώ τώρα πια έχουν σταματήσει το μέτρημα. Πλέον οι εμφανίσεις του στα μαγαζιά θα έχουν ακόμα και 200% αύξηση.

 

«Την πρώτη φορά που μιλήσαμε σας είχα πει πως εγώ θα ήθελα να κάτσει στο παιχνίδι μέχρι τον Μάη και μετά θα ήθελα να βγει γιατί θα έχουμε δουλειά. Αυτή τη στιγμή κοντεύουμε να φάμε ξύλο έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Αν δεν βγει ο Τριαντάφυλλος να μιλήσουμε μαζί του, δεν μπορούμε να κλείσουμε καμία ημερομηνία. Την προηγούμενη φορά οι αιτήσεις ήταν 400 τώρα έχουμε σταματήσει να μετράμε. 200% αύξηση πάνω η εμφάνισή του στα μαγαζιά», ανέφερε ο φίλος του Τριαντάφυλλου.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα