Μην χασετε

Βρήκαν μπελά: Η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ πάει στο βρετανικό Big Brother

Η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ υποδήλωσε σήμερα ότι μπορεί να λάβει μέρος στη βρετανική εκδοχή του ριάλιτι Big Brother για Επώνυμους.

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Good Morning Britain” του δικτύου ITV αν πράγματι θα πάει στο ριάλιτι σόου, η Σαμάνθα Μαρκλ απάντησε: “Εργάζομαι στα μέσα ενημέρωσης το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, γιατί να μην πάω; Γιατί θα πρέπει να σταματήσω να ζω επειδή ένα οικογενειακό μου θέμα συνεχίζει να υφίσταται;”.

Η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να λάβει μέρος στη βρετανική εκδοχή του ριάλιτι Big BrotherΗ ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να λάβει μέρος στη βρετανική εκδοχή του ριάλιτι Big Brother

Όταν ρωτήθηκε ξανά αν θα εμφανιστεί στο ριάλιτι σόου, η Σαμάνθα Μαρκλ απάντησε: “Λοιπόν, θα σας πω, αλλά μετά θα πρέπει να σας σκοτώσω, συνεπώς δεν θέλω να βρεθώ σε δύσκολη θέση, πολύ ειλικρινά. Δεν θα ήταν πρέπον”.

Advertisements

Η Σαμάνθα Μαρκλ απηύθυνε επίσης δημόσια έκκληση στη Μέγκαν, η οποία μετά τον γάμο της τον Μάιο με τον πρίγκιπα Χάρι ανήκει στη βρετανική βασιλική οικογένεια, να επανενωθεί με τον πατέρα τους. Ο Τόμας Μαρκλ δεν παρέστη στον γάμο της 36χρονης κορης του ενώ προέβη σε μια σειρά από αντιφατικές δημόσιες δηλώσεις για το εάν θα πήγαινε στον γάμο ή όχι.

Όταν ρωτήθηκε αν θα εμφανιστεί η Σαμάνθα Μαρκλ απάντησε: «Λοιπόν, θα σας πω, αλλά μετά θα πρέπει να σας σκοτώσω»Όταν ρωτήθηκε αν θα εμφανιστεί η Σαμάνθα Μαρκλ απάντησε: «Λοιπόν, θα σας πω, αλλά μετά θα πρέπει να σας σκοτώσω»

“Πιστεύω ότι είναι πράγματι σημαντικό και για τους δυό τους να επανενωθούν, για όλους, για την οικογένειά μας, για τον κόσμο”, είπε η Σαμάνθα.

“Αυτός στεναχωριέται πολύ για εκείνη δεδομένης της απόστασης που τους χωρίζει και της μη δυνατότητας να επικοινωνούν απευθείας, συνεπώς εκείνος θέλει να ξέρει αν η Μέγκαν είναι καλά, αν είναι ευτυχισμένη, αν είναι ΟΚ και θέλει να έχουν κάποια επαφή, συνεπώς ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα”.

Advertisements

Η ίδια απηύθυνε επίσης δημόσια έκκληση στη Μέγκαν να επανενωθεί με τον πατέρα τουςΗ ίδια απηύθυνε επίσης δημόσια έκκληση στη Μέγκαν να επανενωθεί με τον πατέρα τους

Το Celebrity Big Brother που προβάλλεται στο βρετανικό δίκτυο Channel 5, αναμένεται να μεταδοθεί τηλεοπτικά τον Αύγουστο.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, έκτο στη σειρά διαδοχής στον θρόνο τον Μάιο. Το ζευγάρι φέρει τον τίτλο του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ και η επίσημη κατοικία του είναι τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

(AΠΕ-ΜΠΕ)/ Φωτογραφίες:AP, Instagram

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα