Μην χασετε

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Με καταρρακώνει που έχει χαθεί εξ ολοκλήρου η ανθρώπινη αξιοπρέπεια”

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στο Έθνος, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην “ταμπέλα του κωμικού” που τον ακολουθεί.

Σας ακολουθεί η ταμπέλα του κωμικού ηθοποιού.

«Η ετικέτα μου αρέσει και ήταν προσωπική επιλογή να εξελιχθώ ως κωμικός ηθοποιός. Είναι το πικ των δυνατοτήτων μου. Από εκεί και πέρα δοκιμάζομαι όποτε μπορώ και σε άλλα είδη. Το καλοκαίρι θα υποδυθώ τον Ομπερον στο “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας” με τον Χειλάκη. Κι αδημονώ».

Advertisements

Η αίσθηση -κι από την τηλεόραση- είναι ότι η αγορά ανοίγει. Πλάνη;

«Αυτά που λέγονται, δεν είναι αλήθεια. Λέγονται πράγματα που δεν θα έπρεπε. Όχι τώρα. Πολλά χρόνια, δεν γίνεται μόνο με αυτή την κυβέρνηση. Γινόταν, γίνεται και θα συνεχίσουν να μας κοροϊδεύουν. Δεν υπάρχει καμία ανάπτυξη. Τα χέρια μας είναι δεμένα και στις αγορές θα βγούμε όταν θελήσουν να βγούμε. Με ενοχλεί αφάνταστα το ότι μια ολόκληρη χώρα αντιμετωπίζεται με οικονομικούς όρους αποκλειστικά. Με καταρρακώνει που έχει χαθεί εξ ολοκλήρου η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Βλέπω ανθρώπους να βουτάνε στους κάδους των σκουπιδιών για να βρουν κάτι να φάνε. Ανθρώπους που πραγματικά τσαλακώνουν την αξιοπρέπεια τους για να μαζέψουν 2-3 ευρώ. Οικογένειες που λιμοκτονούν. Γιατί με μισθό 400 ευρώ δεν ζεις. Η μεσαία τάξη δημιουργούσε τον πλούτο και την παραγωγή σ’ αυτή τη χώρα. Έπρεπε να χτυπηθεί για να ξεπουληθούνε όλα. Τώρα που χτυπήθηκε η μεσαία τάξη, όλα είναι μέλι-γάλα. Μας τσακίσανε. Εγώ είμαι και παραγωγός στο θέατρο. Πέρυσι και πρόπερσι ήταν σαν να μου λέγανε “κλείσε την επιχείρηση σου”».

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα