Μην χασετε

Βασιλική Μιλλούση: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έχασα το παιδι»

Για τη μητρότητα, τις δύο της κόρες και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν απέβαλε στην πρώτη της εγκυμοσύνη μίλησε η Βασιλική Μιλλούση στην κάμερα της εκπομπής «Σου Κου Family».

Advertisements

 

Η Ολυμπιονίκης της ενόργανης αποκάλυψε ότι η πρώτη της εγκυμοσύνη δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πως πέρασε μία πολύ άσχημη περίοδο μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια με τη σκέψη ότι ίσως δεν μπορούσε να μείνει ξανά έγκυος.

«Ήταν η τρίτη μου εγκυμοσύνη αυτή. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, στις 9μιση εβδομάδες έχασα το παιδί. Ήταν παλινδρομική κύηση. Μας σόκαρε πάρα πολύ, δεν γνώριζα ότι είναι τόσο συχνό όμως αγχώθηκα κι έλεγα “θα ξαναμείνω έγκυος;”. Αυτό που συμβουλεύω τις γυναίκες και τα ζευγάρια είναι να μην αγχώνονται, όταν είναι να έρθει, θα έρθει».

 

Ακόμη, εξομολογήθηκε το άγχος που την κυρίευσε όταν έμεινε έγκυος σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη γέννηση της Σοφίας για το πώς θα καταφέρει να ανταπεξέλθει με δύο παιδιά:

«Ξαφνιαστήκαμε με τη δεύτερη εγκυμοσύνη. Τρόμαξα γιατί είναι ένα μικρό παιδί για το πως θα τα βγάλω πέρα αλλά τρομοκρατήθηκα του πώς θα γίνει ο συνδυασμός. Στον 7ο μήνα ξεκίνησα να κάνω από την κούραση και επειδή σήκωνα τη Σοφία πρόωρες συσπάσεις και οι γιατροί μου απαγόρευσαν να τη σηκώνω με αποτέλεσμα να μείνω έναν μήνα στο νοσοκομείο, να μην μην βλέπω το παιδί μου, ήταν κορονοϊός δεν έβλεπα κανέναν, πέρασα πού δύσκολα.».

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα