Μην χασετε

Βασιλική Ανδρίτσου: Βάφτισε την κορούλα της και μας αποκάλυψε το όμορφο όνομα της

Την κόρη που απέκτησε πριν από λίγους μήνες  βάφτισαν η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου και ο αγαπημένος της σύζυγος Νίκος.

Η Βασιλική Ανδρίτσου βάφτισε σήμερα Κυριακή την μικρούλα της, δίνοντας της το όνομα Ανθένια.

Την αποκάλυψε έκανε η συνάδελφος της ηθοποιού, Κατερίνα Γερονικολού, που ανάρτησε φωτογραφία με τον νεοφώτιστη Ανθένια.

Η Βασιλική Ανδρίτσου για την κόρη της

Advertisements

«Αυτό που ανακάλυψα από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου είναι ότι αυτό που φανταζόμουν δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που ζω είναι τρεις φορές πιο τέλειο! Είναι και που το παιδί μου είναι πολύ καλόβολο και δεν με έχει ταλαιπωρήσει καθόλου! Αφού καμία φορά την κοιτάω και της λέω: «Τι καλόβολο πλάσμα, τι ευγενικό και τι κοινωνικό που είσαι εσύ».

Η τρυφερή εξομολόγηση 

«Το ζω πολύ ωραία. Εγώ πάντα από πριν μείνω έγκυος το φανταζόμουν πως θα είναι ωραία. Ήθελα να κάνω παιδάκι. Αυτό που ζώ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φανταζόμουν, είναι χίλιες φορές καλύτερο. Όσες είστε μάνες το καταλαβαίνετε αυτό που λέω. Είμαι πια καλή δεν ξέρω πότε θα ξυπνήσει το τέρας που ήμουν. Ζω μεγάλες στιγμές. Δεν ξέρω τι έκανα τόσα χρόνια χωρίς το παιδί μου. Νιώθω πολύ μεγάλη τύχη. Είμαστε φίλοι χρόνια για αυτό βγήκα τώρα στο Νίκο. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην μαία μου και στο γιατρό μου. Παίρνω τον γιατρό όποτε χρειαστεί. Είμαι γενικά ψύχραιμη», δήλωσε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Advertisements

Παράλληλα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει και για δεύτερη φορά μητέρα, αν και όπως είπε δεν θα έμπαινε στην διαδικασία της απόκτησης ενός ακόμη παιδιού. «Είμαστε οι τρεις σωματοφύλακες, αν έρθει και Ντ’ Αρτανιάν…»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα