Μην χασετε

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η συγκινητική διάσωση ενός κουταβιού που είχαν πετάξει στα σκουπίδια

Στον Βόλο βρίσκεται με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και το Σάββατο βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής για να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου του κορονοϊού. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στα social media, αλλά χθες δημοσίευσε και ένα συγκινητικό βίντεο από τη διάσωση ενός κουταβιού που είχαν πετάξει στα σκουπίδια.

 

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως ενώ βγήκε στον δρόμο να ταΐσει τα αδέσποτα ζωάκια μαζί με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου, εκείνη άκουσε το κλάμα ενός μικρού κουταβιού μέσα από ένα κάδο σκουπιδιών. Χωρίς δεύτερη σκέψη οι δυο τους απεγκλώβισαν το ταλαιπωρημένο σκυλάκι και ο ηθοποιός μοιράστηκε αυτό το περιστατικό με τους διαδικτυακούς του φίλους.

 

Advertisements

«Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… σε λίγες μέρες θα μιλήσω γι’ αυτό… Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών, η Λίνα Πρίντζου άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα», έγραψε αρχικά και συνέχισε: «Πώς είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια;»

 

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα