Μην χασετε

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά, έχουν περάσει οκτώ χρόνια»

Για τις δύσκολες στιγμές τις οποίες έζησε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, καθώς και για τον αναπάντεχο γάμο του, μίλησε ανοιχτά στη Σάσα Σταμάτη ο ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης. 

«Με πάντρεψαν με έναν γάμο έκπληξη. Μου έστειλαν προσκλητήριο ότι σε 24 ώρες παντρεύομαι. Η γυναίκα μου. Κάλεσε 150 φίλους, γνωστούς συγγενείς και κάναμε ένα γάμο κάτω από την Ακρόπολη σε έναν υπέροχο χώρο. Ήταν ένας γάμος – έκπληξη. Είχε αιώνιους όρκους πίστης και αγάπης, δεν έχουν σημασία τα χαρτιά. Σημασία έχει να σκέφτεσαι τα πράγματα με τη λογική. Το θέμα δεν είναι να αγαπάς εσύ, το θέμα είναι να σε αγαπάνε οι άλλοι. Το να αγαπάς είναι λίγο, το να σε αγαπούν είναι πολύ. Είναι 20 χρόνια μικρότερη μου, αλλά υπάρχει μια τέτοια χημεία που δεν υπάρχει διαφορά», εξομολογείται ο γνωστός ηθοποιός.

Related image

«Η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου είναι κάποια στιγμή που την ξεπέρασα. Όταν ήταν να φύγω, αλλά δεν έφυγα από αυτόν τον τόπο. Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά. Ήταν στο παχύ έντερο με μετάσταση στον πνεύμονα. Γιατί να μην το πεις; Έχουν περάσει 8 χρόνια και είμαι μια χαρά. Το δώρο μου ήταν η Δέσποινα που μπήκε στη ζωή μου εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή και παρέμεινε κοντά μου. Δεν μπορώ να πω ότι φοβήθηκα. Είπα θα το παλέψω και το πάλεψα. Κι όπου πάει», εκμυστηρεύτηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Advertisements

Δείτε την συνέντευξη που έδωσε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα