Μην χασετε

Βασίλης Νομικός: Αποκαλύπτει για την Πόπη Χατζηδημητρίου και τον τρόπο που έφυγε από τον Πρωινό Καφέ

«Η Ελένη Μενεγάκη ήρθε συμπληρωματικά να τη βοηθήσουμε να μάθει στον Πρωινό Καφέ».

Advertisements

Ο Βασίλης Νομικός επέστρεψε στην συνέντευξη του στην Έλενα Πολυκάρπου και στην εκπομπή Αποκαλυπτικά σε κάποιες ιστορίες του παρελθόντος και αποκάλυψε τη στιγμή για την οποία μετανιώνει: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, συγκεκριμένα σε μια συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο τότε, τον Μίνωα Κυριακού, ίσως να είχα δώσει μια διαφορετική απάντηση που αυτό ίσως να είχε αλλάξει όλο το κομμάτι της καριέρας μου».

Μιλώντας για την εποχή του Πρωινού Καφέ, αναφέρεται τόσο στην άφιξη της Ελένης Μενεγάκη, όσο και στην ξαφνική αποχώρηση της Πόπης Χατζηδημητρίου.

«Η Ελένη ήρθε συμπληρωματικά να τη βοηθήσουμε να μάθει στον Πρωινό Καφέ. Το ότι η Ελένη είχε μια απίστευτη αποδοχή από τον κόσμο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Άρα λοιπόν το έκτισε σιγά σιγά και στη συνέχεια απογειώθηκε και έχει γίνει αυτό που έχει γίνει. Με την Ελένη συνεργαστήκαμε άψογα, ήμασταν φιλαράκια, είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση. Τη θυμάμαι με νοσταλγία και με χαρά. Τα παιδικά μας χρόνια, οι παιδικοί έρωτες, ξέρεις πως είναι όλα αυτά. Αυτό που μένει είναι μια γλυκιά ανάμνηση. Έχουμε μιλήσει, έχουμε βρεθεί και σε κοινό τραπέζι, τότε ήμουν παντρεμένος με την Μάριον (Μιχελιδάκη) και η Ελένη με τον Ματέο.

Η Πόπη Χατζηδημητρίου από τον Πρωινό Καφέ έφυγε γρήγορα. Θα σου πω μια παροιμία: «Αυτός που έχει το μαχαίρι, έχει και το πεπόνι». Επίσης, ο καθένας κοστολογεί τον εαυτό του και τη μετοχή του, όσο νομίζει. Αυτή τράβηξε την κουρτίνα λάθος.»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα