Μην χασετε

Βαρύ πένθος για τον Στράτο Τζώρτζογλου – Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Στράτος Τζώρτζογλου καθώς “έφυγε” από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα. Την τραγική είδηση έφερε στο «φως» της δημοσιότητας η Βάνα Μπάρμπα, η οποία έδωσε και το «παρών» στο ύστατο αντίο.

 

Ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη μητέρα του, Ευτυχία.

«Προσευχηθείτε η στείλτε τις ευχές σας σε όσους δίνουν τώρα τη μάχη ζωής στα νοσοκομεία της χώρας και σε όσους νιώθουν φόβο στην καρδιά τους. Έτσι σαν αλυσίδα θα προστατεύουμε πνευματικά ο ένας τον άλλον. Ευχές αγάπης στον σπουδαίο Πατριάρχη Αλβανίας Αναστάσιο γιατί τους χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ.

Advertisements

Όσο για τον πολύ αγαπημένο μου κουμπάρο και φίλο Στράτο Τζώρτζογλου που έχασε σήμερα τη μανούλα του να έχει καλό ταξί Στρατούλη μου και αύριο θα είμαι εκεί να σου κρατώ το χέρι στον τελευταίο της χαιρετισμό», έγραψε χθες βράδυ η Βάνα Μπάρμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η μητέρα του γνωστού ηθοποιού Ευτυχία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας από πέρσι και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, από όπου είχε μοιραστεί μία οικογενειακή φωτογραφία ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Τελικά, «έφυγε» από τη ζωή και πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε η κηδεία της στην Αγία Παρασκευή με λίγα άτομα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί ήταν η σύζυγός του Σοφία Μαριόλα, η Βάνα Μπάρμπα και ο Δημήτρης Γιώτης.

Advertisements

πηγη

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα