Μην χασετε

Βαρύ πένθος για τον Θάνο Τοκάκη: Πέθανε ο αδερφός του, Βασίλης Τοκάκης από καρκίνο

Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό, Θάνο Τοκάκη, καθώς ο αδερφός του, Βασίλης Τοκάκης πέθανε, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

 

Ο Βασίλης Τοκάκης έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης, σε ηλικία 44 χρονών. Ήταν παντρεμένος με τη γιατρό Μαργαρίτα Συνετού και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο από τον Νοέμβριο του 2019.

 

Advertisements

Πρόσφατα, ο Θάνος Τοκάκης είχε μιλήσει για την περιπέτεια υγείας του αδερφού του στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος”: “Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο αδερφός μου περνά μια περιπέτεια με την υγεία του. Έχει γράψει ένα βιβλίο που έχει τον τίτλο «Άνοιξη μυαλού». Είναι ένα ημερολόγιο. Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019. Ένας πάρα πού δύσκολος καρκίνος και ξεκίνησε να κάνει κάποιες αναρτήσεις στο Facebook. Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρίσεις κι ακόμα παλεύει. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο. Δεν είμαι αντικειμενικός αλλά ήταν αλλιώς να τα βλέπεις σε βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει”.

 

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα