Μην χασετε

Βαρέθηκες να τρίβεις τις φτέρνες σου με τις ώρες; Κάνε αυτό το ποδόλουτρο με γάλα!

Αυτή λοιπόν είναι η εποχή που αρχίζουμε να κάνουμε επίθεση στις πατούσες μας με τη ράσπα και καταλήγουμε να τρίβουμε με τις ώρες σκεπτόμενες μόνο τα σανδάλια μας. Κάνουμε υπομονή όμως δεν είναι και το καλύτερό μας. Γιατί τρίβουμε τόσο θα αναρωτιέσαι. Τι συμβαίνει και τα πόδια μας μοιάζουν σα να έχουν μία επιπλέον σόλα την άνοιξη; Φταίνε τα κλειστά παπούτσια και η έλλειψη φροντίδας όλο το χειμώνα. Έλα, παραδέξου το: Έχεις να κάνεις πεντικιούρ από τον περασμένο Σεπτέμβρη και έχεις να βάλεις κρέμα στα πόδια σου από τον Αύγουστο του 2017. Το ίδιο έχουμε κάνει και εμείς όμως έχουμε τη λύση για να μειώσεις το τρίψιμο στο μισό και αποτελείται από δύο λέξεις: Γάλα και μαγειρική σόδα!

Advertisements

Το γάλα περιέχει λακτικό οξύ το οποίο είναι ένα φυσικό απολεπιστικό. Τι σημαίνει αυτό; Χαλαρώνει τα νεκρά κύτταρα (τη δεύτερη σόλα που λέγαμε) και έτσι φεύγουν πανεύκολα. Η μαγειρική σόδα είναι επίσης απολεπιστική και ξεκουράζει τα πόδια οπότε καταλαβαίνεις πως συνδυαστικά είναι ένα αχτύπητο δίδυμο. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Να η συνταγή:

Θα χρειαστείς:
4 κούπες γάλα (οποιοδήποτε γάλα)
3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα
Μερικές σταγόνες από όποιο αιθέριο έλαιο σου αρέσει ή έχεις (για τη μυρωδιά)

Απλά μουλιάζεις μέσα στο μείγμα τα πόδια σου για περίπου 15-20 λεπτά τρίβοντάς ανά τακτά διαστήματα μεταξύ τους. Έπειτα ξεπλένεις και αρχίζεις το τρίψιμο. Θα παρατηρήσεις πως τα Νεκρά κύτταρα φεύγουν ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και πως τα πόδια σου αποκτούν απίστευτη απαλότητα άμεσα. Δοκίμασέ το και γράψε ας τις εντυπώσεις σου!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα