Μην χασετε

Βανέσσα Αδαμοπούλου: «Ένα παιδί είναι ο πιο εύκολος τρόπος να χωρίσεις με τον σύντροφό σου – Δεν είναι μαγικά τα πράγματα»

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου είναι μία πολύ ευτυχισμένη μανούλα και έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τον Ιωάννη Παπαζήση. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη Μάρτζυ Λαζάρου και στην εκπομπή «Love it» για την αλλαγή στη ζωή της με τη γέννηση του γιου της, Ιάσονα.

«Το παιδί ήρθε τυχαία. Τώρα που το σκέφτομαι, νιώθω τυχερή. Δεν ήμουν από εκείνες τις γυναίκες που ήθελαν να κάνουν παιδί. Ούτε αυτό είναι ταμπού να το λέει μία γυναίκα. Από τη στιγμή που ήρθε το παιδί δεν υπήρχε περίπτωση να το ρίξω. Ο Γιάννης μου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη μου. Έκανα το τεστ και το άφησα. Του είπα να πάει αυτός να δει το αποτέλεσμα» τόνισε η Βανέσσα Αδαμοπούλου. Αγαπά πολύ τον μικρό της γιο Ιάσονα ενώ δεν χάνει ευκαιρία να παίξει μαζί του και να περάσει ώρες χαλάρωσης και απίστευτου γέλιου με το μικρό της αγγελούδι.

«Δουλεύω κανονικά. Τον πρώτο χρόνο μόνο είχα αποφασίσει να καθίσω με τον Ιάσονα. Το πρώτο έτος ενός παιδιού είναι πολύ σημαντικό και αν έχει την πολυτέλεια να κάτσει η μαμά στο σπίτι με το μωρό, αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Τον πανικό και τον φόβο στο μαιευτήριο τον νιώσαμε και οι δύο. Στο σπίτι σε βρίσκει στο κλάμα. Οι μαμάδες από τις ορμόνες κλαίνε. Εμένα με βοήθησε πολύ ο σύντροφός μου. Ήταν εξαιρετικός στη διαχείριση. Γενικά, οι άντρες είναι πιο χαλαροί σε όλα τα ζητήματα. Ένα παιδί είναι σίγουρο πως θα φέρει ένταση. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να χωρίσεις. Η σχέση θα πρέπει να βασίζεται σε πολύ δυνατά στοιχεία. Δεν είναι μαγικά τα πράγματα» συμπλήρωσε η Βανέσσα Αδαμοπούλου.

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα