Μην χασετε

Βαλαβάνη και Βασάλος όπως δεν τους έχουμε ξαναδει: Σε τρυφερές στιγμές!

Οι δυο πρώην συμμετέχοντες στο Survivor παραδέχτηκαν μόλις πρόσφατα τον δεσμό τους και πλέον δεν κρύβονται!

Advertisements

Η περσινή πρώτη σεζόν του Survivor δεν σημείωσε επιτυχίες μόνο στους …πίνακες τηλεθέασης, στις καρδιές του κοινού και έγινε η αφορμή για να μπει στη ζωή μας, ο Ντάνος! Από το reality επιβίωσης, όμως, γεννήθηκε hot ειδύλλιο, που στην αρχή μάλιστα ήταν κρυφό: αυτός ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού μετά το τέλος του παιχνιδιού τους έφεραν πολύ κοντά και πριν από τρεις μήνες, όπως παραδέχτηκαν οι ίδιοι, έγιναν ζευγάρι και ζουν έναν μεγάλο έρωτα! Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος, μάλιστα, συμμετέχουν στην εκπομπή “Εδώ Survivor” – με παρουσιάστρια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου- που σχολιάζει καθημερινά τις εξελίξεις στο παιχνίδι, η δεύτερη σεζόν του οποίου μόλις ξεκίνησε!

Το ερωτευμένο ζευγάρι, λοιπόν, διασκέδασε πρόσφατα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και εκεί οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν σε στιγμές που μέχρι πρόσφατα δίσταζαν να μας χαρίσουν: πολύ τρυφερές!

Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος δεν έφυγαν στιγμή ο ένας από το πλευρό του άλλου, με την αθλητικογράφο και παρουσιάστρια να γέρνει πολλές φορές στον ώμο του γοητευτικού συντρόφου της, ενώ υπήρξαν και πολύ έντονα τετ-α-τετ (που πλησίαζαν στο φιλί!). Το ζευγάρι έφυγε από το κέντρο πιασμένο χεράκι – χεράκι!

Αυτές είναι ίσως οι πιο τρυφερές στιγμές που έχουμε δει ανάμεσά τους, αφού εξάλλου μέχρι πρόσφατα φρόντιζαν να κρατούν τη σχέση τους κρυφή, αλλά και να αποφεύγουν τις οικειότητες μπροστά στα φλας.

Οι φωτογραφίες:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα