Μην χασετε

Βαλίτσες και μπαούλα σαν τραπεζάκια του καφέ: 25 πανέμορφες ιδέες που συνδυάζουν vintage με χωριάτικη αισθητική

Είμαστε πάντα στο κυνήγι για νέους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ενισχύσουμε το σπίτι μας και να του δώσουμε αυτή την ειδική μικρή αναβάθμιση που την ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Μερικές φορές είναι τα χρώματα στον τοίχο. 

Advertisements

 

Σε άλλες περιπτώσεις θα μπορούσε να είναι το πάτωμα, η οροφή ή ακόμα και μόνο το στυλ της χώρου. Αλλά για εκείνους που δεν θέλουν να αναλάβουν την πρόκληση ενός ημι-μεγάλου makeover κάθε εποχή, μια απλή αλλαγή σε μερικά από τα κομμάτια διακόσμησης ή αξεσουάρ κάνει τη διαφορά. 

 

Σήμερα σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε γοητευτικά με την πολύ αγαπημένη βαλίτσα και μπαούλα σαν τραπεζάκια του καφέ – μια προσθήκη που ξεχωρίζει ανεξάρτητα από τον τόπο στον οποίο τα βάζουμε.

Το τραπεζάκι του καφέ με βαλίτσα  ή μπαούλο είναι μια δροσερή προσθήκη που ταιριάζει εκπληκτικά καλά με μια μεγάλη ποικιλία στυλ και θέματα και προσδίδει έναν αέρα από αριστοκρατική γοητεία σε σχεδόν οποιοδήποτε σαλόνι που μπορείτε να κάνετε.

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως ένα υπέροχο πλευρικό τραπέζι και μπορείτε ακόμη να στοιβάζετε αρκετές βαλίτσες για να δημιουργήσετε ένα δροσερό εστιακό σημείο που θα είναι απλώς απίθανο.

 

Μερικά από αυτά τα τραπέζια καφέ είναι ολοκαίνουργια και αντλούν έμπνευση από vintage σχέδια, ενώ άλλα είναι πραγματικά χωριάτικα και δίνουν μια πανέμορφη σύγχρονη γοητεία. Μπείτε και ρίξτε μια ματιά στις 25 καλύτερες εμπνεύσεις που έχουμε για σας στις παρακάτω εικόνες.

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα