Μην χασετε

Βαλέρια Κουρουπή: «Το πλήρωσα ότι είμαι η ανιψιά του Γιάννη Μπέζου»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τη Βαλέρια Κουρουπή στο Τhe 2night Show.
Με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε» μίλησε για τη σχέση της με τον θείο της, Γιάννη Μπέζο, αλλά και για το πώς συνυπάρχουν επαγγελματικά.

Advertisements

«Δεν ξέρω αν ταιριάζουμε ή αν γαλουχήθηκα μαζί του. Ξέρω τι θέλει με τα μάτια δεν χρειάζεται να μου πει».

Παίρνοντας θέση στα όσα ακούγονται για εκείνον σχετικά με την αυστηρότητα που εκπέμπει δήλωσε:

«Είναι άνθρωπος που λέει τη γνώμη του. Μπορεί να διαφωνώ κάποιες φορές αλλά θαυμάζω τα δημόσια πρόσωπα που δεν φοβούνται να λένε τη γνώμη τους. Δεν είναι αυστηρός. Μόνο στις δουλειές αλλά δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα εργασίας. Είναι εμπνευστικός».

Τι απάντησε στο αν πλήρωσε το γεγονός ότι είναι η ανιψιά του Γιάννη Μπέζου;

«Τι πλήρωσα πολύ ότι είμαι η ανιψιά του. Για δύο λόγους Έλεγαν “τι ανάγκη έχεις εσύ; θα βρεις δουλειά” που δεν είναι έτσι και νόμιζαν ότι τα βρήκα όλα εύκολα».

Η Βαλέρια μίλησε στη συνέχεια και για τη σχέση με τον 16χρονο γιο της. Αποκάλυψε ότι έχει κι εκείνος καλλιτεχνική φλέβα, ότι δεν θέλει να δώσει πανελλήνιες ενώ εξέφρασε και την αγωνία της για να μην μπλεχτεί ποτέ με τον κόσμο των ουσιών καθώς μεγαλώνει μιας και είναι πολύ διαδομένες στις μέρες μας.

Πιάνοντας πιο προσωπικά θέματα η ηθοποιός έκανε και μία ιδιαίτερη εξομολόγηση για την απόφαση να χωρίσει με τον επί 20ετίας σύζυγό της, Νίκο Ξύδη.
Οι μεγάλες αγάπες δεν σβήνουν και το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο η περίπτωσή τους. Ακόμα κι αν η ζωή τα έφερε έτσι και τράβηξαν χωριστούς δρόμους οι δυο τους έχουν τις καλύτερες σχέσεις κι αυτό γιατί εξακολουθούν να τρέφουν τα πιο όμορφα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Η θεία της Βαλέριας Κουρούπη, Ηδύλη, υπήρξε μία εποχή το έτερον ήμισυ του σπουδαίου τραγουδοποιού, Παύλου Σιδηρόπουλου. Τι θυμάται από αυτή την περίοδο;

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα