Μην χασετε

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Oι άνθρωπoι στη Θεσσαλονίκη έχουν τρομοκρατηθεί – Έχει γίνει Μπέργκαμο»

Για τις συνθήκες που επικρατούν αυτήν τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει με την οικογένειά της, λόγω κορονοϊού μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Η παρουσιάστρια του Open αναφέρθηκε στη συγκλονιστική ιστορία που φιλοξενεί απόψε η εκπομπή «Γράμμα για σένα», που παρουσιάζει, αλλά και για το J2US.

«Με συνθήκες covid κάνουμε αυτήν την επικοινωνία. Εγώ από το σπίτι εσείς από εκεί. Κι έτσι πρέπει. Όλοι πρέπει να προσέχουμε και το λέω και ως Θεσσαλονικιά, γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχει γίνει Μπέργκαμο.

Εγώ ήρθα στην Αθήνα πριν δυο μέρες. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στη Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί. Αυτή η καραντίνα δεν έχει σχέση με την προηγούμενη. Όλοι έχουν καταλάβει ότι αυτός ο ιός δεν αστειεύεται και δεν αγαπά καθόλου το ξεφάντωμα και τις συναθροίσεις.

Έχει καταδικάσει την εξωστρέφεια, την παρέα, την επαφή, τη φιλία. Ζούμε εποχές περίεργες. Και μετά από αυτήν την περιπέτεια, όπως και όποτε τελειώσει, θα έχουν επαναπροσδιοριστεί πολλές ανθρώπινες σχέσεις και αξίες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Advertisements

Μιλώντας για τους δικούς της ανθρώπους, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Η οικογένειά μου είναι καλά αλλά ο κλοιός έχει σφίξει. Κάθε μέρα ακούω και για μια φίλη μου που έχει νοσήσει. Στη Θεσσαλονίκη το ιικό φορτίο είναι πολύ βαρύ. Έχουμε τον ίδιο αριθμό κρουσμάτων με την Αθήνα».

Έπειτα, αναφερόμενη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Γράμμα για σένα», αποκάλυψε πως θα δούμε έναν πολυεκατομμυριούχο που ψάχνει να βρει την οικογένειά του. «Μετά τη σημερινή εκπομπή ο Χάραλντ ψάχνει να βρει σπίτι στην Αθήνα για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το J2US είπε: «Θα κάνω ένα πέρασμα από το μουσικό show. Μου το ζήτησε ο Νίκος Κοκλώνης και το δικαιούμαι ως φιναλίστ του προηγούμενου J2US».

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα