Μην χασετε

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί να μπει στον «πάγο» τo «Γράμμα για σένα»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την εκπομπή της «Γράμμα για σένα», την πορεία της εν μέσω πανδημίας ενώ αποκάλυψε ότι όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί να μπει στον «πάγο» ένεκα συνθηκών. Δεν πρόκειται για κόψιμο της εκπομπής όπως άφηναν πολλοί να εννοηθεί το τελευταίο διάστημα αλλά για μία προσαρμογή αποκλειστικά λόγω κορονοϊού καθώς η κατάσταση έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το φορμάτ της εκπομπής.

Advertisements

«Πάντα μια καινούργια αρχή έχει ενδιαφέρον, έχει στρες, έχει προσδοκία και αγωνία αλλά είναι ωραία να ζεις τα συναισθήματά σου, γιατί χωρίς αυτά δεν είσαι άνθρωπος», είπε και συνέχισε:

«Ειδικά η δική μου δουλειά έχει ταλαιπωρηθεί, ζοριστεί και συρρικνωθεί λόγω πανδημίας.  Δεν μπορούμε να φέρουμε τους ανθρώπους από μακριά, δεν μπορούμε να κάνουμε τις συναντήσεις όπως θα θέλαμε, δεν μπορούμε να έχουμε αγκαλιές. Σκέφτομαι ότι ίσως πρέπει να βάλουμε ένα pause προς το παρόν μέχρι να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα, γιατί δεν μπορούμε να έχουμε την ουσία της εκπομπής με αυτές τις συνθήκες. Αλλοιώνεται η δομή της εκπομπής και δεν θέλω να βγαίνει με έκπτωση».

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα