Μην χασετε

Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Επί 13 ολόκληρες ώρες με αφόρητους πόνους, προσπαθούσα να φέρω στον κόσμο το παιδί μου”

Τα γενέθλια του είχε στις 30 Οκτωβρίου ο μεγάλος γιος της Βίκυς Χατζηβασιλείου, Χρήστος.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στους δύο της γιους και παρά το φορτωμένο της επαγγελματικό πρόγραμμα, προσπαθεί να βρει πάντα χρόνο για να περάσει μαζί τους.

Πριν αρκετά χρόνια, έγινε για πρώτη φορά μαμά και κράτησε στα χέρια της το πρώτο της παιδί και με αφορμή αυτή τη σημαντική μέρα θυμήθηκε εκείνες τις πρώτες ώρες της γέννας.

Η ίδια ήθελε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram κάποιες λεπτομέρειες από εκείνη τη μαγική στιγμή.

Advertisements

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε χαρακτηριστικά: «Σαν σήμερα έγινα για πρώτη φορά μητέρα. Ένα κρύο απόγευμα του Οκτωβρίου, έφτασα στο μαιευτήριο μικρή, αδαής κι ανυποψίαστη για το πόσο μπορεί να συνδεθεί η μητρότητα με τον πόνο… Επί 13 ολόκληρες ώρες, χωρίς επισκληρίδιο (ρομαντική και ίσως…αφελής επιλογή μου), με αφόρητους πόνους, προσπαθούσα να φέρω στον κόσμο το παιδί μου. Πόνοι που ξεχάστηκαν αμέσως μετά, μόλις άκουσα αυτό το κλάμα! Το κλάμα της ζωής, της γέννησης, της δημιουργίας! ΧΡΌΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΆ ΑΓΌΡΙ ΜΟΥ! Σ’ευχαριστώ..»

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα