Μην χασετε

Βίκυ Σταυροπούλου – Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Δείτε φωτογραφίες τον επίγειο παράδεισο τους στη Μάνη

Οι επί σειρά ετών κολλητοί φίλοι, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Βίκυ Σταρυροπούλου, οι οποίοι μένουν στο ίδιο σπίτι εδώ και πολλά χρόνια στην Αθήνα, προχώρησαν από κοινού και σε μια επένδυση δημιουργώντας μία παραδεισένια μικρή μονάδα αγροτουρισμού.

Πρόκειται για ένα πολυτελές κτήμα στη Σάντοβα, στον Κάμπο Μάνης, στις πλαγιές του Ταϋγετου, που εδώ και μερικά χρόνια αποτελεί για εκείνους το απόλυτο καταφύγιο μακριά από την πόλη. Ο ηθοποιός αναφερόμενος με πολλή αγάπη σε αυτό, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Είναι ένα κτήμα όπου έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο βιολογικό προσανατολισμό του, δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα στα φυτά, τα λουλούδια και τα μποστάνια μας, δεν χρησιμοποιούμε χημικά. Μόνο νεράκι, χώμα και τον υπέροχο ήλιο της Μάνης».

Τόσο ο ίδιος και η κολλητή του φίλη, όσο και η Δανάη Μπάρκα, λατρεύουν να το επισκέπτονται με την πρώτη ευκαιρία, με την κόρη της ηθοποιού να το έχει χαρακτηρίσει ως «Το ωραιότερο μέρος του κόσμου» για εκείνη. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που έχουν μοιραστεί μαζί μας μερικά πλάνα στο Instagram από τον καταπράσινο επίγειο παράδεισό τους που αποτελεί μια ωδή στη φύση.

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα