Μην χασετε

Βίκυ Σταυροπούλου: «Θεωρούν ότι η Δανάη μπήκε με μέσον – Είναι αστεία αυτά τα πράγματα»

Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε μέσω skype στην εκπομπή, Έλα χαμογέλα και αναφέρθηκε και στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα και την εκπομπή, Πάμε Δανάη που παρουσιάζει στο Mega!

Αρχικά, η Βίκυ Σταυροπούλου είπε: «Χάρηκα πολύ που εμπιστευτήκαν στη Δανάη την πρωινή ζώνη. Έμαθα ότι υπάρχουν sites που μπαίνει αυτός ο ίδιος που τα έχει και γράφει από κάτω κακά σχόλια, για να γίνεται θέμα και να μπαίνουν να απαντάνε. Είναι ανώφελο να κάθομαι να απαντάω. Νομίζω κρίση έχουν, όσοι δεν έχουν δράση, οπότε ας μείνουν στην αδράνειά τους και ας βράζουν όλοι στο ζουμί τους.

Εγώ και για ένα φίλο μου να πούνε κακό, στενοχωριέμαι πάρα πολύ. Πόσο μάλλον για το παιδί μου. Κάνω αυτή τη δουλειά χρόνια. Λες άστον τρελό στην τρέλα του. Ας μείνει ο κάθε άνθρωπος στη μιζέρια του και στο να αναλώνεται κατηγορώντας τους άλλους. Ας μείνουν όλοι αυτοί που θέλανε πάντα να είναι πρώτοι, αλλά για κάποιο λόγο δεν ήταν, μάλλον γιατί δεν το άξιζαν… Να θεωρούν ότι η Δανάη μπήκε εκεί με μέσον… Αυτά είναι τόσο αστεία. Ότι ένα ολόκληρο κανάλι, ένας διευθυντής τέτοιου κύρους σαν τον Μπούτο, θα έβαζε έναν άνθρωπο επειδή έχει βίσμα; Στην ελεύθερη αγορά το 2020; Είναι αστεία αυτά τα πράγματα»!

Και υπογράμμισε η ηθοποιός: Εγώ με όποια έκβαση κι αν πάρουν τα πράγματα είμαι πολύ περήφανη για τη Δανάη. Γιατί θεωρώ πως βρέθηκε με σκάφη στον Ωκεανό και αντί να πνιγεί, κολυμπάει, παλεύει για αυτό που θέλει και δε χάνει τη ψυχραιμία της και την προσήλωσή της στη δουλειά»!

Advertisements

Δείτε το βίντεο: 


Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα