Μην χασετε

Βίκυ Καγιά: Μας δείχνει πώς να φορέσουμε ένα απλό, μαύρο φόρεμα αν παμε σε γάμο φέτος το καλοκαίρι

Οσον αφορά στο καλοκαιρινό ντύσιμο, το μαύρο χρώμα είχε πάντα κακή φήμη. Από τις ιδιότητες του να προσελκύει τη θερμότητα μέχρι τη σκοτεινή φύση του, συχνά αντικαθίσταται με φωτεινά νέον και παστέλ χρώματα για το καλοκαίρι. Ωστόσο όταν φοριέται σωστά, το μαύρο μπορεί να είναι μια κομψή, edgy επιλογή για οποιαδήποτε εποχή.

 

Η Βίκυ Καγιά, ως fashion expert τα γνωρίζει καλά όλα αυτά και το δείχνει στην πράξη για ακόμα μια φορά με ένα από τα τελευταία της Ιnstagram post.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star έδειξε με δύο φωτογραφίες ένα απλούστατο τρόπο να μετατρέψεις ένα μικρό μαύρο φόρεμα σε μια άψογη εμφάνιση για γάμο σε νησί ή στην πόλη.

Advertisements

 

Στην πρώτη περίπτωση το look της για έναν γάμο σε νησί περιελάμβανε ένα μίνι μαύρο φόρεμα με έναν ώμο, φλατ παπούτσια με κρυστάλλινη αγκράφα από τον Roger Vivier και μια λευκή clutch bag.

 

Advertisements

Ενώ στη δεύτερη περίπτωση για έναν γάμο στην πόλη το ίδιο μαύρο φόρεμα συνδυαστηκε με ένα ζευγάρι σeξι stilettos που έδεναν στον αστράγαλο από τον Gianvitto Rossi κι ένα λαμπερό Ralph Lauren clutch διακοσμημένο με κρύσταλλα.

 

πηγη

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα