Μην χασετε

Βίκυ Καγιά: Η οικογενειακή απόδραση στον Παρνασσό και οι τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της!

Το νέο έτος ξεκίνησε με μία αρκετά δύσκολη απώλεια για την Βίκυ Καγιά, καθώς την ημέρα της Πρωτοχρονιάς έχασε την πολυαγαπημένη της γιαγιά. Η παρουσιάστρια του Star έχει συνεχώς στο πλευρό της τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δύο παιδιά τους – την Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο – αντιμετωπίζοντας έτσι το πένθος…

Advertisements

 

Η οικογένεια είναι η απόλυτη προτεραιότητα για την εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά και κάθε στιγμή που περνάει μαζί της είναι ξεχωριστή! Η κόρη και ο γιος της είναι όλη της η ζωή και η παρουσιάστρια, παρά το απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα, βρίσκει πάντα χρόνο για εκείνους.

 

Τώρα, μάλιστα, που ολοκληρώθηκε το Greece’s Next Top Model, η αυστηρή κριτής του reality μόδας διοργάνωσε μια μικρή οικογενειακή απόδραση στον Παρνασσό.

 

Εδώ και μερικές ώρες, η οικογένεια Κρασσά απολαμβάνει μαγικές στιγμές στα χιόνια και παρά τις παγωμένες θερμοκρασίες δεν σταματούν να κάνουν σκι και να παίζουν χιονοπόλεμο! Βέβαια η Βίκυ δίνει την μεγαλύτερη προσοχή της στον μικρό Κάρολο – Ηλία, ο οποίος σε λίγους μήνες θα κλείσει έναν χρόνο ζωής.

Η ευτυχισμένη μαμά μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα με το μωρό της στα social media, στο οποίο τρέφει τεράστια αδυναμία! Όταν η Βίκυ Καγιά δεν κάνει σκι ή δεν παίζει με την Μπιάνκα και τον Κάρολο, απολαμβάνει τη ζεστασιά, στην αγκαλιά του συζύγου της.

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο έχει δημιουργήσει την οικογένεια που πάντα επιθυμούσε και η ζωή της με τον Ηλία και τα παιδιά τους… μοιάζει με παραμύθι!

Advertisements

Δες τα στιγμιότυπα:

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα