Μην χασετε

Βίκυ Καγιά: «Έχω αρχίσει να ανησυχώ για την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών μου»

Την Βίκυ Καγιά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Το πρωινό” και εκείνη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον, τόσο του Shopping Star, όσο και του GNTM. Ακόμα μίλησε και για την οικογένειά της και τον τρόπο, που ο εγκλεισμός στο σπίτι έχει επηρεάσει τη συμπεριφορά των παιδιών της.

Advertisements

 

“Λογικά θα συνεχιστεί το Shopping Star, από εκεί και πέρα επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει γιατί αυτό γίνεται κατά την Άνοιξη, Απρίλιο – Μαϊό. Ούτε για το GNTM ξέρω να σας πω γιατί είναι νωρίς. Τον Απρίλιο θα τα ξέρουμε αυτά, φυσικά η ομάδα του GNTM δουλεύει απλά δεν έχουν καταλήξει ακόμα στο τι και πως. Απ’ ότι φαίνεται θα είναι πάλι αγόρια και κορίτσια αλλά δε θέλω να το πω με σιγουριά γιατί κάτι μπορεί να αλλάξει. Στην εποχή που ζούμε τώρα και με τον τρόπο που γίνονται τα πράγματα γιατί μπορεί κάτι να θες αλλά να μη μπορεί να γίνεται για λόγους πρακτικούς.

 

Η κριτική επιτροπή πιστεύω θα είναι η ίδια. Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω; Το όνομα της Κάτιας Ζυγούλη είχε ακουστεί από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη χρονιά. Είχε έρθει και για casting απ΄΄ότι θυμάμαι. Η Ζενεβιέβ γιατί να μη συνεχίσει; Γενικά γίνεται κάτι συνταρακτικό με το GNTM από την επόμενη κιόλας μέρα του τελικού, αρχίζουν και λέγονται πράγματα. Για την επιστροφή του Dancing with the Stars δεν ξέρω κάτι. δεν έχω κάποια ενημέρωση. Φυσικά και είμαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις…” είπε αρχικά η παρουσιάστρια και αφού σχολίασε την είδηση πως ο Δημήτρης Σκουλός θα γίνει ξανά μπαμπάς αναφέρθηκε στη δική της οικογένεια.

 

“Στη δική μας οικογένεια, την οικεία Κρασσά έχουμε τέσσερα παιδιά και είμαστε μια χαρά. Τα παιδιά μου αν και δεν είναι μωρά πλέον, το σαλόνι έχει γίνει πάρκο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ για την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών μου. Το να είσαι αποκομμένος από τον κόσμο, από τις αθλοπαιδείες σου, από το σχολείο σου, αυτό το πράγμα σε κλείνει συναισθηματικά και είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς”.

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα