Μην χασετε

Βήμα βήμα η τέλεια αποκριάτικη μεταμφίεση Wonder Woman

Μετά την επιτυχία της ταινίας της Marvel με την πιο δυνατή γυναίκα στον κόσμο, η αποκριάτικη μεταμφίεση Wonder Woman έχει γίνει μια από τις κορυφαίες τάσεις στις επιλογές των γυναικών για την περίοδο του Τριωδίου.

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να γίνετε έστω για μια βραδιά η Wonder Woman, οι απόκριες αποτελούν την κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε!

Αγοράστε ή φτιάξτε με απλά ρούχα από την ντουλάπα σας την αποκριάτικη στολή της Wonder Woman και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Ακολουθεί ένα βίντεο που δείχνει βήμα βήμα την δημιουργία ενός αυτοσχέδιου αποκριάτικου κουστουμιού για την σούπερ ηρωίδα, καθώς και το ιδανικό μακιγιάζ – χτένισμα που θα ολοκληρώσουν την τέλεια μεταμφίεση σας για το πάρτι μασκέ ή το καρναβάλι.

Advertisements

Η δημιουργία DIY αποκριάτικης στολής Wonder Woman και το μακιγιάζ για να την ολοκληρώσετε:

Δείτε τα βήματα για την δημιουργία των αξεσουάρ, καθώς και των υπολοίπων κομματιών της στολής στο βίντεο που ακολουθεί. Παράλληλα, θα δείτε μια υπέροχη πρόταση για το μακιγιάζ που θα ολοκληρώσει την μεταμφίεση σας.

► Για την δημιουργία του top της αποκριάτικης μεταμφίεσης Wonder Woman θα χρειαστείτε:

– 1 κόκκινο μπλουζάκι ή στράπλες (κατά προτίμηση)
– 1 κομμάτι χρυσό ύφασμα
– 1 άσπρο χαρτί ή οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε
– 1 μαρκαδόρο
– 1 κοπίδι
– 1 κόλλα

Advertisements

Ξεκινήστε σχεδιάζοντας στο λευκό χαρτί το σχήμα της χρυσής λεπτομέρειας που υπάρχει στο μπούστο. Κόψτε το με το κοπίδι και στη συνέχεια ακουμπήστε το πάνω στο χρυσό ύφασμα. Χρησιμοποιήστε το ως οδηγό για να κόψετε το χρυσό κομμάτι που χρειάζεστε για να διακοσμήσετε το πάνω μέρος του μπούστου. Αφού κόψετε το χρυσό κομμάτι, κολλήστε το με προσοχή στο μπλουζάκι – στράπλες, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

► Για την δημιουργία της φούστας της σούπερ ηρωίδας θα χρειαστείτε:

– 1 μπλε φούστα
– Αυτοκόλλητο χαρτί
– 1 πατρόν για σχήμα αστεριού
– 1 κοπίδι

Με την βοήθεια του πατρόν και του κοπιδιού, κόψτε μικρά αστέρια από το αυτοκόλλητο χαρτί. Στη συνέχεια, κολλήστε τα διάσπαρτα πάνω στην μπλε φούστα και έτοιμη!

► Σειρά τώρα έχουν τα αξεσουάρ της αποκριάτικης στολής Wonder Woman, για τα οποία θα χρειαστείτε:

Advertisements

– Χρυσό ύφασμα
– Λευκό βινύλιο
– Κοπίδι
– Ψαλίδι
– Κούμπωμα σκριτς σκρατς
– Κόλλα

Μια εναλλακτική ιδέα για το μακιγιάζ της Wonder Woman και το κατάλληλο χτένισμα:

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε βήμα βήμα πως να πετύχετε το βάψιμο και το χτένισμα που θα σας κάνει να λάμψετε ως Wonder Woman στα πάρτι μασκέ ή το καρναβάλι.

Αν ωστόσο οι χαλαρές και ανάλαφρες μπούκλες δεν είναι του γούστου σας ή απλά θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο εντυπωσιακό χτένισμα, δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Σε αυτό παρουσιάζονται πέρα από τις ανάλαφρες μπούκλες, τα βήματα δημιουργίας άλλων τριών χτενισμάτων που είδαμε στην ταινία της σούπερ ηρωίδας.

Comic style Μακιγιάζ Wonder Woman:

Αν δεν θέλετε να κάνετε ένα κλασσικό μακιγιάζ, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα του παρακάτω βίντεο και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο pop art – comic style makeup της σούπερ ηρωίδας.

Ολοκληρώστε την τέλεια μεταμφίεση σε Wonder Woman με το αντίστοιχο μανικιούρ:

Δείτε μερικές παραλλαγές της στολής της Wonder Woman και επιλέξτε την ιδανική για το φετινό καρναβάλι:

Μπορεί η αποκριάτικη μεταμφίεση σε Wonder Woman να αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές, ωστόσο υπάρχουν πολλές ακόμη υπέροχες προτάσεις για στολές που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Δείτε μια συλλογή με αποκριάτικες στολές και μια με αποκριάτικα μακιγιάζ για να πάρετε ιδέες.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα