Μην χασετε

Βάσω Λασκαράκη: Mας δείχνει τι τρώει για πρωινό και διατηρεί αυτό το κoρμί

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς στην ελληνική showbiz και μία από τις αγαπημένες μας παρουσίες στο Instagram. Ο τρόπος που αυτοτρολάρεται με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο μας διασκεδάζει απίστευτα και τους θεωρούμε ξεκάθαρα αυτό που ονομάζουμε «#couplegoals». Η ηθοποιός είναι επίσης μία πολύ όμορφη γυναίκα και αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να κρύψουμε ή να μην το παραδεχτούμε.

Advertisements

Δεν έχει αναλογίες top model, έχει όμως ένα απίστευτο σώμα, το οποίο φροντίζει να διατηρεί με γυμναστική στον ελεύθερο χρόνο της, αλλά και με σωστή διατροφή. Και αφού αναφερόμαστε στη διατροφή της, δεν μπορούμε να μη σου δείξουμε και να μη σχολιάσουμε το πρωινό της ηθοποιού. Η 41χρονη ηθοποιός κάθε μέρα ετοιμάζει το πρωινό της και το σημερινό ομολογουμένως το ζηλέψαμε.

Αν αναρωτιόσουν πώς διατηρεί έτσι αυτό το σώμα, το πρωινό που προτιμά σίγουρα κάνει τη δουλειά του, και λέμε να την αντιγράψουμε κι εμείς από αύριο γιατί σήμερα φάγαμε ήδη ό,τι υπήρχε στο ψυγείο μας. Το πρωινό της ηθοποιού έδειχνε και σίγουρα ήταν άκρως γευστικό και υγιεινό, αλλά και πολύ εύκολο στο να το φτιάξεις, ακόμη και αν ο χρόνος σου το πρωί είναι περιορισμένος.

Τι έφτιαξε όμως η ηθοποιός που λιγουρευτήκαμε και θα φτιάξουμε κι εμείς αύριο το πρωί; Αβοκάντο τοστ με τοματίνια, σκέφτεσαι τίποτα πιο νόστιμο και υγιεινό; Τα οφέλη που έχει το αβοκάντο στην υγεία σου είναι πάρα πολλά και μόνο αυτό είναι αρκετό για να αντιγράψεις το πρωινό της.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα