Μην χασετε

Βάσω Λασκαράκη: «Το σόι σου είναι μια έξυπνη και τίμια δουλειά»

 Βάσω Λασκαράκη μίλησε για την πέμπτη σεζόν της σειράς «Το σόι σου» και σχολίασε την επιτυχία που γνωρίζει αυτή της η δουλειά.

Advertisements

Πέμπτη σεζόν για το «Σόι». Αλήθεια, όταν ξεκινούσες την πρώτη σεζόν της σειράς περίμενες ότι μισή δεκαετία αργότερα θα βρισκόσουν στον ίδιο πρωταγωνιστικό, ρόλο;

Έτσι όπως το είπες, μου φάνηκε πάρα πολύ (γέλια). Όχι, να σου πω την αλήθεια, δεν το περίμενα Πίστευα εξαρχής πως αυτή η σειρά θα πάει καλά γιατί είχε πολύ καλό σενάριο με πολύ καλούς συντελεστές, αλλά ότι θα φτάναμε φέτος να ξεκινάμε γυρίσματα για την πέμπτη σεζόν, όχι δεν το περίμενα.

Πού πιστεύεις ότι οφείλεται η απήχηση της σειράς στον κόσμο;

Είναι μια οικογενειακή κωμωδία που απευθύνεται σε όλους. Δεν έχει επίσης βωμολοχίες. Είναι μια έξυπνη και τίμια δουλειά. Έχει βέβαια και πολύ καλό team όπως σου προανέφερα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

 

Όντως πρόκειται για μια οικογενειακή κωμωδία με χαρακτηριστικά κλασικής ελληνικής οικογένειας. Πιστεύεις πως συνεχίζουν οι τηλεθεατές να ταυτίζονται με καταστάσεις που βλέπουν;

Κάποιοι ταυτίζονται. Αλλά νομίζω περισσότεροι ταυτίζονται με τους ρόλους. Όχι βλέποντας απαραίτητα τους ίδιους τους, τους εαυτούς, αλλά φίλους τους, συγγενείς τους, τα αδέλφια τους, τους γονείς τους. Οι κόντρες των δύο οικογενειών σαφώς είναι λίγο τραβηγμένες. Πολύ συχνά έχω ακούσει «είναι έτσι η μαμά μου» ή «και ο αδελφός μου τα ίδια κάνει».

Πες μου ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που σου έρχεται αμέσως στο μυαλό…

Advertisements

Ήμουν διακοπές και ξαφνικά με πιάνει μια κοπέλα και μου λέει «άσε! Και μένα η πεθερά μου τα ίδια μου κάνει». Έμεινα άφωνη για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβω τι ακριβώς εννοούσε. Ήταν πραγματικά πολύ αστείο περιστατικό. Η κοπέλα; μου το έλεγε με πόνο ψυχής (γέλια).

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα