Μην χασετε

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μετά το γάμο

Tη Δευτέρα μετά το Πάσχα, Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, υπό άκρα μυστικότητα ξαφνιάζοντας τους πάντες. Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να θέλησε να κρατήσει αυτή την προσωπική στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον απολαμβάνουν τον έγγαμο βίο τους και πραγματοποίησαν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως σύζυγοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το δικό μας σινεμά».

Advertisements

«Το δικό μας σινεμά», το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, έκανε εχθές επίσημη πρεμιέρα στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίον του Άρεως

Πριν λίγο καιρό η ηθοποιός είχε αναφέρει σε τηλεοπτική της συνέντευξη το λόγο που παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της νωρίτερα από ότι το υπολόγιζαν και μυστικά, λέγοντας: «Επειδή υπάρχουν και παιδιά, έπρεπε να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί, λίγο πιο ήσυχοι. Είχαμε σχεδιάσει ότι θα γινόταν λίγο πιο ανοιχτό και λίγο προς το καλοκαίρι. Απλώς, όταν είδαμε ότι ο κλοιός σφίγγει λίγο γύρω μας και το ενδιαφέρον γίνεται μεγάλο, αποφασίσαμε να το κάνουμε ξαφνικά.

Ένα βράδυ είπαμε πάμε όποτε προλάβουμε κι έχουμε τα ρούχα μας. Ο φωτογραφός μας και πολύ καλός μας φίλος που ήταν μαζί μας στην Κρήτη, μας είπε εγώ έχω παντρευτεί τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Και ξαφνικά χτυπούσαν κουδουνάκια μια εβδομάδα πριν γύρω μας, είχαμε εφτά μέρες μπροστά μας. Δεν είχα καμία αγωνία, ήμουν πολύ χαλαρή. Δεν είχα άγχος, είχα μια ανυπομονησία και μία χαρά να γίνει όλο αυτό. Ήθελα να είναι έτσι όπως το φαντάστηκα».

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα