Μην χασετε

Βάσια Παναγοπούλου για Παπαγιάννη και Παυλίδου: «Αυτό είναι τελείως ψευδές – Όσο μπορώ, δεν επιτρέπω τέτοιου είδους συμπεριφορές»

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε συνέντευξη η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία απάντησε και για το περιστατικό με Μάνο Παπαγιάννη και Σοφία Παυλίδου.

 

«Είναι πολύ δύσκολα για τα θέατρα, είμαστε ανενεργοί ένα χρόνο τώρα. Πέραν όλων των οικονομικών συνεπειών που μπορεί να έχει αυτό και από την άλλη πλευρά είναι και δύσκολο ψυχολογικά. Οι άνθρωποι που ανήκουν στον τομέα του πολιτισμού σαφώς κι έχουν πιεστεί και ψυχολογικά», είπε αρχικά η Βάσια Παναγοπούλου.

Για τον Γιώργο Κιμούλη, η Βάσια Παναγοπούλου απάντησε: «Η αίσθησή μου πάντα για τον Κιμούλη είναι ότι είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ απαιτητικός, δεν θα έλεγα ότι είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος. Η συνεργασία μας κύλησε πάρα πολύ καλά».

Advertisements

Για Μάνο Παπαγιάννη και Σοφία Παυλίδου, η Βάσια Παναγοπούλου απάντησε: «Εγώ οφείλω να ομολογήσω πως έκανα ότι μπορούσα για να λύσουν τις διαφορές τους αυτοί οι δύο άνθρωποι. Βρέθηκα όντως σε πολύ δύσκολη θέση. Άκουσα ότι δεν πήρα το μέρος της Σοφίας και ότι υποστήριξα τον Μάνο. Πράγμα το οποίο είναι τελείως ψευδές. Όσο μπορώ, δεν επιτρέπω τέτοιου είδους συμπεριφορές».

 

Πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα