Μην χασετε

Βάσεις Νιπτήρα: Έτσι θα τις κάνετε να ξεχωρίσουν

Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε μια βάση νιπτήρα. Αν το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι ένα σκέτο… κουτί με ντουλάπια, τότε δεν είστε οι μόνοι. Είστε, όμως, οι ιδανικοί υποψήφιοι για μια ανανέωση.

Οι βάσεις νιπτήρα που ξεχωρίζουν είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όσον αφορά στη διακόσμηση των μπάνιων. Δείτε, λοιπόν, παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε για να τις αναβαθμίσετε.

Κάντε τις να μοιάζουν με έπιπλα Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στους νιπτήρες, που βλέπουμε όλο και συχνότερα, είναι οι νιπτήρες που μοιάζουν με κανονικά έπιπλα. Το ξύλο είναι από τα επικρατούντα υλικά και μια ασφαλής διακοσμητική επιλογή. Αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό, μπορείτε πάντα να επενδύσετε την ήδη υπάρχουσα βάση με ένα νέο υλικό και να την μετατρέψετε σε ένα όμορφο έπιπλο.

Το ξύλο είναι από τα επικρατούντα υλικά και μια ασφαλής διακοσμητική επιλογή.

Επιλέξτε ενδιαφέρων εξοπλισμό Οι βρύσες και οι καθρέπτες είναι από τα στοιχεία που μπορούν να αναδείξουν τη βάση του νιπτήρα σας. Επιδιώξτε ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις επιλέγοντας μεταλλικά εξαρτήματα σε χρυσές ή χάλκινες αποχρώσεις. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τη βάση σας με μια όμορφη απλίκα στον τοίχο. Γενικά, μην διαλέγετε στην τύχη τα αξεσουάρ του μπάνιου και επιδιώξτε να είναι ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες επιλογές.

Advertisements
Οι βρύσες και οι καθρέπτες είναι από τα στοιχεία που μπορούν να αναδείξουν τη βάση του νιπτήρα σας.

Προσθέστε πόδια Άλλη μία από τις τάσεις που επιμένουν (και όχι άδικα) είναι τα πόδια στη βάση του νιπτήρα σας. Δίνουν μια πινελιά δραματικότητας στον χώρο και μεταμορφώνουν ολόκληρη τη βάση σε κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό. Για οπτικό ενδιαφέρον, λοιπόν, διαλέξτε βάσεις με πόδια ή προσθέστε πόδια στη βάση που ήδη έχετε.

Άλλη μία από τις τάσεις που επιμένουν είναι τα πόδια στη βάση του νιπτήρα.

Επενδύστε σε μια καλή πρόσοψη Η πρόσοψη της βάσης σας μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά στο μπάνιο. Στο εμπόριο θα βρείτε πολλές επιλογές  σε χρώματα, μοτίβα και υφές. Επιλέξτε αυτήν που σας αρέσει και αναβαθμίζει τον χώρο σας και απολαύστε ένα μοντέρνο μπάνιο που θα εξυπηρετεί τις καθημερινές σας ανάγκες με στυλ και αισθητική.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα