Μην χασετε

Αχαΐα: Γυναίκα πήγε να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της και βρέθηκε τρίγαμη με 2 Ινδούς

Πήγε να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της και βρέθηκε… τρίγαμη και μάλιστα με Ινδούς!

 

Το φυσάει και δεν κρυώνει το χουνέρι που έπαθε μία γυναίκα από την Αχαΐα, η οποία αποκάλυψε ότι την είχαν δηλώσει ως τρίγαμη κι εκείνη θα πήγαινε για τέταρτο γάμο! Οπως κατήγγειλε η Αργυρώ Κοττά στην εκπομπή «Καλημέρα, Ελλάδα», είχε παντρευτεί το 2008 και πήρε διαζύγιο πριν από λίγους μήνες. Οταν άρχισε να ψάχνει τη διαδικασία για να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον άντρα με τον οποίο είναι σε σχέση σήμερα, αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει άλλους δύο γάμους και μάλιστα με δύο Ινδούς, ο ένας εκ των οποίων είχε ακυρωθεί!

 

Advertisements

«Με είχαν δηλώσει τρίγαμη»

Η γυναίκα είπε ότι, ενώ στην οικογενειακή της κατάσταση φαινόταν παντρεμένη με τον σύζυγό της, ταυτόχρονα φαινόταν και με τους δύο Ινδούς: «Με είχαν δηλώσει τρίγαμη και θα πήγαινα για τέταρτο γάμο. Είχα κάνει έναν γάμο το 2008 και το διαζύγιό μου βγήκε πριν από 8-9 μήνες, αλλά μέσα στο έγγραφο της οικογενειακής μου κατάστασης αναγραφόταν ο πρώην σύζυγός μου. Με τοποθέτησαν, μάλιστα, σε άλλη διεύθυνση στην Κάτω Αχαγιά, ενώ εγώ έμενα στα Ψηλαλώνια και τώρα στην Κέρκυρα» είπε η γυναίκα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και πρόσθεσε: «Απορώ, επίσης, πώς προέκυψαν αυτοί οι δύο γάμοι με τους Ινδούς! Μάλιστα, ο δεύτερός μου γάμος με τον έναν από τους Ινδούς ακυρώθηκε επειδή ήμουν παντρεμένη με τον πρώτο. Παρ’ όλα αυτά, δεν βρήκαν τον πρώτο μου θρησκευτικό γάμο. Με πάντρεψαν με τους Ινδούς όσο ήμουν ακόμα παντρεμένη με τον πρώτο μου σύζυγο».

 

Ολη αυτή η ιστορία υποχρεώνει την κυρία Κοττά να μπει σε μια δικαστική περιπέτεια για να ακυρωθεί ο γάμος και να συνεχίσει τη ζωή της. Οπως τόνισε, αν δεν είχε πάει η ίδια για σύμφωνο συμβίωσης, δεν θα είχε μάθει ότι βρέθηκε τρίγαμη, αφού κανένας δεν την είχε ενημερώσει σχετικά. Η ιστορία έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και πολλές συζητήσεις στην Αχαΐα.

 

Advertisements

 

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα