Μην χασετε

Αφροδίτη στο Λέοντα έως 2 Οκτωβρίου 2020 – Δες πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της γαλήνης, της ενότητας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού, της τέχνης, της αισθητικής αλλά και των αποκτημάτων  διανύει το φλογερό ζώδιο του Λέοντα. Η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι γενναιόδωρη, παθιασμένη, θέλει να αρέσει, είναι επιδεικτική γενικά και καθόλου τσιγκούνα. Οι σχέσεις μας είναι ενθουσιώδεις αυτό το διάστημα, αισθανόμαστε περήφανοι για τον άνθρωπο που έχουμε στο πλάι μας, απαιτούμε βασιλική μεταχείριση.

Μπορεί να έχουμε θαυμαστές ή μπορεί να θέλουμε να βρισκόμαστε στο κέντρο της προσοχής. Θέλουμε να εντυπωσιάζουμε, να ξεχωρίζουμε, έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Διασκεδάζουμε και δίνουμε την αγάπη μας. Έpωτας και αισιοδοξία κυριαρχούν στη ζωή μας, φλερτάρουμε, έχουμε θετική ενέργεια.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στο Λέοντα όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα μπορείς να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις, να εpωτευτείς. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω και γιατί όχι, να αποκτήσεις έναν απόγονο. Αν είσαι μόνη, ο έpωτας θα αλλάξει τη ζωή σου. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας ή καλλιτέχνης. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Ο ρομαντισμός και η αγάπη κυριαρχούν. Εκφράζεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και τα παιδιά σου. Είσαι γενναιόδωρη και έλκεις το αντίθετο φύλο.

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα αναζητάς την αρμονία στο περιβάλλον σου, θέλεις να κάνεις πράγματα για το σπίτι σου, να το ομορφύνεις, να το διακοσμήσεις. Μπορεί να αποφασίσεις μια μετακόμιση ή να κάνεις μια αγοραπωλησία. Προστατεύεις οικεία πρόσωπα, είσαι ευαίσθητη, μπορεί τώρα να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Ξοδεύεις χρήματα για το σπίτι και για αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με πολύ συναίσθημα αν είσαι μόνη. Επαγγελματικά, μπορεί να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα μέσα από το σπίτι που θα αποδειχθεί επικερδής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα είσαι δραστήρια, κοινωνική ενώ μπορεί να κάνεις και κοντινές αποδράσεις που θα σε αναζωογονήσουν. Γνωρίζεις νέα πρόσωπα που σου ανοίγουν νέες προοπτικές. Κάνεις καλές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις στη δουλειά σου. Επικοινωνείς εύκολα και βελτιώνεις σχέσεις με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς. Απολαμβάνεις τη συντροφιά γνωστών προσώπων. Ο διάλογος είναι σημαντικός για τη σχέση σου. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο, θα βρεις νέες ευκαιρίες.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα θα κάνεις αγορές και θα έχεις ανάγκη να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια. Είσαι ζεστή, στοργική, εκτιμάς τα όμορφα πράγματα της ζωής.  Μπορεί να είσαι πιο κτητική με το ταίρι σου, νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια τώρα μαζί του ή με έναν νέο έpωτα. Μπορεί αυτό το διάστημα να αποφασίσεις να αποταμιεύσεις χρήματα για να αισθανθείς ασφαλής για το μέλλον. Αναζητάς μια άνετη ζωή. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν καθώς η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σου. Οι φιλοδοξίες σου υλοποιούνται και σημαντικά κέρδη έρχονται στα χέρια σου. Προσοχή στις σπατάλες.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η γοητεία σου είναι μεγάλη, είσαι περιζήτητη και πετυχαίνεις τους στόχους σου, προσωπικούς και επαγγελματικούς. Σταθεροποιείς τις σχέσεις σου και μπορεί να ανέβεις σκαλί στην καριέρα σου. Είσαι γενναιόδωρη, παθιασμένη, αναζητάς την αγάπη, γοητεύεις τους γύρω σου. Εpωτεύεσαι παρορμητικά και ορμάς με πάθος. Προσοχή στις σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisements

Η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να φέρει έναν κρυφό έpωτα, ένα πρόσωπο που δεν είναι διαθέσιμο, μια κρυφή σχέση. Είσαι πιο συμπονετική τώρα, βοηθάς τους γύρω σου. Δουλεύεις παρασκηνιακά και μοναχικά. Είσαι ιδεαλίστρια και αφοσιωμένη στο ταίρι σου. Είναι καλό αυτό το διάστημα για να κάνεις έναν απολογισμό στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, να δεις πιο καθαρά τους στόχους σου και τις σχέσεις σου. Οι εμπειρίες σου θα σε βοηθήσουν να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος και να χαράξεις μια νέα πορεία. Η αναβίωση μιας παλιάς αγάπης, η επισημοποίηση μιας σχέσης ή ένας νέος έpωτας είναι πιθανά σενάρια.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Βγαίνεις με φίλους, παρέες και ασχολείσαι με συλλογικές δραστηριότητες. Κάνεις νέες γνωριμίες που φέρνουν νέες επαγγελματικές προοπτικές. Βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου. Οι σχέσεις σου εξελίσσονται θετικά. Ένας νέος έpωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανός. Κάνεις σχέδια, όνειρα για το μέλλον και οι προσπάθειές σου στέφονται με επιτυχία. Κάνεις πράγματα που ευχαριστούν την παρέα σου, διασκεδάζεις και απολαμβάνεις την τέχνη και τη μουσική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα παίρνεις χαρά μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. Θέλεις να σε παρατηρούν και να αναγνωρίζουν τις ικανότητές σου. Οι δημόσιες σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για σένα. Θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου, να αυξήσεις την πελατεία σου αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, αναζητάς μεγαλύτερη προβολή. Αναζητάς επίσης μια σοβαρή σχέση με καλές προοπτικές αν είσαι μόνη. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα ανοίγονται νέες προοπτικές, θέλεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Ένα ταξίδι μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή, θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή νομικά θέματα προχωρούν θετικά. Μια νέα σχέση, αν είσαι μόνη, μπορεί να σε ανανεώσει. Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας ή από το εξωτερικό ή η γνωριμία να γίνει σε ένα ταξίδι. Επαγγελματικά, πετυχαίνεις τις φιλοδοξίες σου. Ενδιαφέρεσαι για την περιπέτεια, τη γνώση, τη φιλοσοφία. Αναζητάς την ελευθερία, την ανεξαρτησία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα μπορεί να πάρεις χρήματα από κληρονομικά, περιουσιακά ή από κοινά οικονομικά. Μπορείς να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου και να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου. Καλό διάστημα για αγοραπωλησίες. Το πάθος και η σ∈ξουαλικότητα είναι έντονα. Η συναισθηματική και σ∈ξουαλική οικειότητα είναι σημαντικά για σένα τώρα, λύνεις τα θέματά σου μέσω του σ∈ξ. Προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα. Ένας έpωτας από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να κάνεις μαζί του μια νέα αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Θα λύσεις κάθε διαφορά. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια καλή γνωριμία που θα εξελιχτεί σε σχέση ζωής. Έλκεις εpωτικούς συντρόφους και συνεργάτες χάρη στη γοητεία σου και τα γλυκά σου λόγια. Είσαι πιο κοινωνική και εξωστρεφής, είναι καλή στιγμή για να συναντήσεις ένα νέο έpωτα ή να κάνεις μια νέα συνεργασία. Θέλεις να βρίσκεσαι με κόσμο, να μοιράζεσαι, να δημιουργείς αρμονικές σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα απολαμβάνεις την καθημερινότητα και παρέχεις τις υπηρεσίες σου στους άλλους. Κάνεις δουλειές στο σπίτι σου για να δημιουργήσεις ένα ωραίο περιβάλλον. Ένας έpωτας μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανός. Προσοχή στα έξοδα. Είσαι παραγωγική, δημιουργική και μπορείς να εξασφαλίσεις μια καλύτερη θέση στη δουλειά, να αυξήσεις τις αποδοχές σου. Ανώτερα πρόσωπα εκτιμούν τις προσπάθειές σου. Αν αναζητάς μια νέα εργασία, να δραστηριοποιηθείς αυτό το διάστημα γιατί θα βρεις κάτι που θα σε καλύπτει. Κάνε αλλαγές στην εμφάνισή σου.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα