Μην χασετε

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία στις 10 Απριλίου 2021: Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο

Την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια μία θετική όψη εξαγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό και του Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο (25η μοίρα). Αυτή η όψη θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες στην εξέλιξη κάποιων ζητημάτων τα οποία βρίσκονται στην καθημερινότητά μας αυτό το διάστημα και είναι πολύ πιθανό να μας είχαν δημιουργήσει άγχος και ανησυχία.

Advertisements

 

Είναι γεγονός πως η Αφροδίτη δεν βρίσκεται στην καλύτερη θέση για εκείνη καθώς στο ζώδιο του Κριού δεν είναι εύκολο να εκφραστεί, όμως το εξάγωνο που θα πραγματοποιήσει με το Δία θα αποτελέσει «χείρα βοηθείας» για αυτές τις ημέρες. Ζητήματα τα οποία αφορούν οικονομικές διευθετήσεις θα βρεθούν σε προτεραιότητα και με τις κατάλληλες κινήσεις θα υπάρξει εύνοια στη διευθέτηση τους. Ακόμα αυτή η όψη θα αυξήσει την επικοινωνιακή διάθεση, η οποία με τη σειρά της θα βοηθήσει ιδιαίτερα σε θέματα τα οποία αφορούν ομάδες ατόμων ή μια συλλογική προσπάθεια.

 

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία;

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι τα ζώδια της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντεςΤοξότες) που έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Τα παραπάνω ζώδια με τα επικοινωνιακά τους χαρίσματα θα δουν τη δημοτικότητα τους να αυξάνεται κατακόρυφα και αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα γνωριμία είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, μία νέα φιλία ή ακόμα και ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον.

Έπειτα τα ζώδια του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι) που έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους θα έχουν ευκαιρίες ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα και σε κάποιες προσωπικές υποθέσεις, οι οποίες μπορεί να ήταν αρκετά απαιτητικές ως προς τη διευθέτηση τους.

 

Πως επηρεάζει τα ζώδια η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία;

 

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Κριέ μου το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Δία θα ευνοήσει πολύ την εξέλιξη μιας αισθηματικής σου υπόθεσης. Φαίνεται πως πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο σε ένα αισθηματικό σου θέμα και δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ύστερα από μία συζήτηση ή «παρότρυνση» ενός φιλικού σου προσώπου. Αυτή η όψη δεν αποκλείεται να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα ακόμα και μέσα σε μία φιλική σχέση!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στην περίπτωση που θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε απομακρυνθεί. Αυτή η όψη θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου η οποία θα συμβάλλει στο να δώσεις στην εικόνα που θέλεις σε αυτόν που σε ενδιαφέρει. Είναι γεγονός πως αυτές τις ημέρες θα κάνεις εντύπωση, για αυτό και πέρα από τα ειδύλλια του παρελθόντος είναι πολύ πιθανό να προκύψει και ένα νέο ειδύλλιο στο παρόν!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό και του Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μία ευχάριστη επικοινωνία με ένα πρόσωπο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται μακριά σου. Είναι εξίσου πιθανό να φτάσει σε εσένα και ένα νέο το οποίο θα σου δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα! Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως αυτές οι ημέρες θα είναι πολύ θετικές για εσένα, ιδιαίτερα για την εξέλιξη της σχέσης με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό και του Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, τα οποία είναι πολύ πιθανόν να αναζωπυρώσουν ένα ειδύλλιο του παρελθόντος. Μία αισθηματική περιπέτεια θα βρίσκεται στα σενάρια αυτών των ημερών, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην αφήσεις τα έντονα συναισθήματα να διαχειριστούν την εξέλιξη μιας σχέσης με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Λέων μου το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία θα φέρει εύνοια στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Έτσι λοιπόν αυτές τις ημέρες φαίνεται πως το κλίμα σε μία συνεργασία ή σε μία αισθηματική υπόθεση θα βελτιωθεί αισθητά, δίνοντας σου αισιοδοξία για την πορεία μιας σχέσης. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία νέα πρόταση για συνεργασία ή ένα επαγγελματικό ταξίδι το οποίο θα σου προσφέρει χαρά, καθώς θα αλλάξεις παραστάσεις συνδυάζοντας το «τερπνόν μετά του ωφελίμου».

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό και του Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις μικρές ή μεγάλες βελτιώσεις στην καθημερινότητά σου. Μία νέα δραστηριότητα που σε ευχαριστεί ή περισσότερος χρόνος για ξεκούραση είναι μερικά από τα σενάρια που μπορούν να πραγματοποιηθούν με την επιρροή αυτής της όψης! Να θυμάσαι πως όσο πιο «φιλικό» είναι το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου για εσένα, τόσο πιο καλά θα αισθάνεσαι αυτές τις ημέρες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό και του Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο θα φέρει ευχάριστα νέα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο! Επίσης την ίδια στιγμή φαίνεται πως «βλέπει» θετικά μία σχέση ή μία συνεργασία, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για την περαιτέρω εξέλιξή τους. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου είναι πάρα πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον ή να προκύψει ακόμα και ένας νέος eρωτας!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις περισσότερο ζητήματα της καθημερινότητάς σου, την οικογενειακή εστία αλλά και κάποιες υποθέσεις οικείων σου προσώπων. Να θυμάσαι πως αυτές τις ημέρες θα υπάρξει εύνοια στα παραπάνω θέματα, για αυτό αν υπάρχουν εκκρεμότητες καλό θα είναι να προσπαθήσεις να τις διευθετήσεις άμεσα, μιας και η τύχη θα είναι με το μέρος σου! Αν σε ενδιαφέρει μία μετακόμιση ή μία αλλαγή στο σπίτι δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να προχωρήσουν τα σχέδια σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και του Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο θα δημιουργήσει ένα καλό επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, το οποίο θα βελτιώσει αισθητά ακόμα και τις πιο «ουδέτερες» σχέσεις. Αξιοποίησε τη διάθεση που θα έχεις αυτές τις ημέρες καθώς αυτή θα γίνει «πόλος έλξης» για τους ανθρώπους γύρω σου και θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις πρόσωπα τα οποία είτε θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα, είτε θέλεις να σπάσεις τον πάγο μεταξύ σας. Μία έκπληξη σε ένα αισθηματικό θέμα είναι ένα εξίσου πιθανό σενάριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η ευνοϊκή όψη που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον Κριό και τον Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στο ταμείο σου και δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα θετικό νέο που το αφορά. Μία νέα πηγή εσόδων ή ένα οικονομικό bonus από τη δουλειά, ανήκουν στα πιθανά σενάρια αυτής της όψης. Καλό θα ήταν να αποφύγεις κάποιες παρορμητικές αγορές που θα μπεις στον πειρασμό να κάνεις αυτές τις ημέρες, ώστε το ταμείο να μη βγει μείον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ευνοήσει κάθε προσπάθεια που θα κάνεις αυτές τις ημέρες προκειμένου να διευθετήσεις μία υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Προτεραιότητα φαίνεται πως έχουν οι υποθέσεις που αφορούν εσένα και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος για αυτό αν υπάρχει κάτι -όπως μία παρεξήγηση- μεταξύ σας, αυτές οι ημέρες είναι πολύ ευνοϊκές για να μπορέσεις να τη διευθετήσεις. Σε περίπτωση που ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο είναι πιθανό να προκύψει και μία νέα ιδέα ή μία νέα συμφωνία!

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία θα βοηθήσει ιδιαίτερα ζητήματα τα οποία αφορούν εκκρεμότητες του παρελθόντος είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικονομικό επίπεδο. Η Αφροδίτη από το δεύτερο ηλιακό σου οίκο που αφορά τον οικονομικό τομέα, θα συναντήσει τον τυχερό Δία και από αυτή τη συνάντηση ενδεχομένως να προκύψουν ευκολίες και ευκαιρίες για ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία μεταστροφή της τύχης σε ένα θέμα που σε έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα