Μην χασετε

Αφροδίτη Λασκούδη: Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς ινσουλίνη – Αν δεν πετύχει η επόμενη εξωσωματική θα υιοθετήσω

Η πρώην Playmate Αφροδίτη Λασκούδη μίλησε στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε γιατί εγκατέλειψε το χώρο της μόδας αλλά και το πρόβλημα υγείας της.

Η Αφροδίτη Λασκούδη περιέγραψε πως γνώρισε τον άνδρα της, πως ανακάλυψε ότι πάσχει από διαβήτη και πως κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί της μέσα από προσωπικές θυσίες.

«Στο δίλημμα προσωπική ζωή ή μόντελινγκ επέλεξα το πρώτο. Το 2013 ανακάλυψα ότι πάσχω από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1. Όταν πήγα στο νοσοκομείο ήμουν λίγο πριν το διαβητικό κώμα. Χωρίς ενέσεις ινσουλίνης δεν μπορώ να ζήσω πια».

Έκανα δύο αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Με το σύζυγό μου μέναμε στην ίδια πολυκατοικία και γνωριστήκαμε στο ασανσέρ. Ο σύζυγός μου είναι το άλλο μου μισό, με στηρίζει σε όλα».

Advertisements

Τέλος, η Αφροδίτη Λασκούδη εξήγησε γιατί ο σύζυγος της, πήρε την πρωτοβουλία να ζητήσει δημόσια βοήθεια ώστε να υιοθετήσουν με την Αφροδίτη, το νεογέννητο κοριτσάκι που εγκατέλειψε η μητέρα του λίγες ώρες μετά τη γέννηση του, στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

«Ο σύζυγός μου ζήτησε να υιοθετήσουμε το εγκαταλελειμμένο κοριτσάκι της Θεσσαλονίκης. Αν δεν πετύχει η επόμενη εξωσωματική, είμαστε αποφασισμένοι να υιοθετήσουμε. Δε θέλω να σκέφτομαι ότι ένα παιδί είναι σε ίδρυμα», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Λασκούδη.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα