Μην χασετε

Αφέλειες: Μάθε πως ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου

Οι αφέλειες συνεχίζουν και αυτή τη σεζόν να είναι μέσα στις κυρίαρχες τάσεις και πολλές γυναίκες επιθυμούν να τις υιοθετήσουν αλλά ίσως διστάζουν καθώς σκέφτονται ότι δεν έχουν το ιδανικό σχήμα προσώπου. Αυτό όμως αποτελεί έναν μύθο καθώς οι αφέλειές έχουν πολλές εκδοχές, έτσι ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα αλλά πρέπει να βρείτε το ιδανικό στιλ που σας ταιριάζει.

Advertisements

Ασχέτως με το μήκος μαλλιών, οι αφέλειες αποτελούν ένα στοιχείο που μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση και το κούρεμα σας, ανάλογα με το πως θα τις χτενίσετε.

Δείτε λοιπόν ποια εκδοχή ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο:

#1.Οβαλ πρόσωπο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DAKOTA JOHNSON (@dakota.johnson._) στις

Το οβάλ πρόσωπο είναι το ιδανικό σχήμα και του ταιριάζουν όλα τα κουρέματα. Έτσι, αν επιλέξετε αφέλειες για οβάλ πρόσωπο θα έχετε ένα εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

#2. Μακρόστενο πρόσωπο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη meganellaby (@meganellaby) στις

Το μακρόστενο σχήμα προσώπου έχει μεγάλο ύψος σε σχέση με το πλάτος του, έτσι θα πρέπει να επιλέξετε έναν τύπο αφελειών που θα κάνει το πρόσωπο σας να δείχνει πιο οβάλ και θα κάνει να δείχνει το μέτωπό σας μικρότερο.

Advertisements

#3. Στρογγυλό πρόσωπο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne (@jeannedamas) στις

Το συγκεκριμένο σχήμα προσώπου έχει ίδιο πλάτος στο επάνω και στο κάτω μέρος, αλλά έντονα ζυγωματικά. Επομένως θα πρέπει να επιλέξετε έναν τύπο αφελειών που να μην τονίζει τα ζυγωματικά, αλλά να δίνει την ψευδαίσθηση ενός μακρόστενου και πιο λεπτού προσώπου.

#4. Τετράγωνο πρόσωπο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keira Knightley ⌵ (@keiraknightleyofficialpage) στις

Αυτό το σχήμα προσώπου έχει ίδιο πλάτος και ύψος, με καθορισμένη γραμμή πηγουνιού. Σε αυτή την περίπτωση, οι κοντές αφέλειες θα κάνουν το ύψος του προσώπου σας πιο μικρό και θα τονίζουν τα ζυγωματικά. Οπότε, οι ιδανικές αφέλειες για ένα τετράγωνο πρόσωπο είναι οι μακριές, βαριές που φτάνουν στην μέση του φρυδιού ή κάτω από αυτό.

#5. Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alyssa coscarelli (@alyssainthecity) στις

Advertisements

Το σχήμα αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο, αφού έχει πλατύ μέτωπο και τριγωνικό πηγούνι με μικρό σαγόνι. Οι αφέλειες που ταιριάζουν σε ένα πρόσωπο με σχήμα καρδιάς είναι οι πλάγιες με επίπεδα που θα τραβήξουν την προσοχή στα μάτια και στην μέση του προσώπου.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα