Μην χασετε

Αυτό το outfit παίρνει τη θέση του κοστουμιού στις top τάσεις της άνοιξης

Το κοστούμι υπήρξε η Νο1 τάση του χειμώνα αλλά όσο ο καιρός ζεσταίνει η ανάγκη μας να μην φοράμε μακριά παντελόνια όλο και μεγαλώνει! Το παντελόνι του κοστουμιού μας αντικαθίσταται με ένα σορτς σε άνετη γραμμή (ή bike shorts) και μας πείθει πως ΑΥΤΟ είναι πλέον το απόλυτο outfit για το γραφείο, τη βόλτα, την έξοδο!

Πώς να το φορέσεις;

Υπάρχουν αμέτρητοι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις ανάλογα με την περίσταση. Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να φορέσουν μέσα από το σακάκι τους ένα απλό μονόχρωμο t-shirt ή ένα πουκάμισο. Μπορείς όμως, να επιλέξεις ένα top στην ίδια απόχρωση με το blazer και το σορτς που φοράς ώστε να δημιουργήσεις ένα ενιαίο look.

Eπίλεξε ένα σακάκι και ένα σορτς στον ίδιο τόνο ή τόλμησε να συνδυάσεις το σακάκι σου με ένα σορτς σε διαφορετική απόχρωση. Τα neon και τα παστέλ χρώματα είναι πολύ δημοφιλή και θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Advertisements

Δείτε επίσης: Πώς να φορέσετε τα bike shorts το 2019

L&L tip: Υπάρχει ένα νέο είδος χρωμάτων που είναι must και οι σχεδιαστές τα αποκαλούν όξινα παστέλ. Πλησιάζουν τις neon αποχρώσεις αλλά συνήθως δεν είναι τόσο έντονα! Μήπως να επένδυες φέτος την άνοιξη μερικά χρήματα για να αποκτήσεις ένα σύνολο σε όξινη παστέλ απόχρωση;

Τα σακάκια και τα σορτς με ρίγες είναι ένα look που αξίζει να δοκιμάσεις και πραγματικά θα λατρέψεις. Πρόσεξε να επιλέξεις κάθετες ρίγες που αδυνατίζουν, τουλάχιστον για όλο αυτό το διάστημα που προσπαθείς να χάσεις τα περιττά κιλάκια…που νομίζεις πως έχεις.

Μπορείς να συνδυάσεις ένα oversized blazer με δερμάτινο σορτς για να κάνεις τη διαφορά και να πετύχεις έναν πιο ανατρεπτικό συνδυασμό.

Advertisements

Τόλμησε να φορέσεις το σορτς σου με sock boots, όσο ακόμα μπορείς γιατί σε λίγο καιρό θα υιοθετείς αυτό το outfit μόνο με πέδιλα ή mules.

H γνωστή ηθοποιός Jessica Chastain εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες σε event φορώντας σακάκι και σορτς σε κόκκινη απόχρωση. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με rainbow heels Christian Louboutin και μας έπεισε με αυτό το look πως το κόκκινο χρώμα είναι μια ακόμα επιλογή που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όταν πάμε για ψώνια.

 

 Δείτε επίσης: Πώς να φορέσετε τα bike shorts το 2019

Advertisements

Δείτε επίσης: Οι πιο στυλάτοι τρόποι για δέσιμο φουλαριού ή μαντηλιού στο λαιμό

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα