Μην χασετε

Αυτό Είναι το πιο Hot Χρώμα του Καλοκαιριού Σύμφωνα με το Pinterest!

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι ήδη εδώ και να σας προτείνουν όλοι παστέλ αποχρώσεις και ανοιχτά χρώματα αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας μιλήσουμε για το πιο hot χρώμα αυτή τη στιγμή: το μαύρο!

Advertisements

Σίγουρα πρόκειται για ένα μη παραδοσιακό χρώμα αλλά σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα ακόμα και για τους πιο καλοκαιρινούς μήνες. 

Δείτε τους χώρους που συγκεντρώσαμε για εσάς και θα καταλάβετε για τι ακριβώς μιλάμε. 

Για να βάλετε το μαύρο στο μπάνιο σας μπορείτε απλά να βάψετε τον μισό χώρο από τη μέση και κάτω σε αυτό το χρώμα. Επιλέξτε και έναν καθρέφτη με μαύρο πλαίσιο και έχετε δημιουργήσει το πιο ατμοσφαιρικό μπάνιο.
Μια άλλη ιδέα είναι να το βάλετε στους τοίχους της ντουζιέρας σας με τη μορφή πλακιδίων. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα απολαμβάνετε πολύ το μπάνιο σας μέσα στην σκουρόχρωμη ντουζιέρα σας.
Αν δεν θέλετε να το παρακάνετε με το μαύρο στην κρεβατοκάμαρά σας μπορείτε απλά να επιλέξτε ένα μαύρο κεφαλάρι για το κρεβάτι σας σαν αυτο της φωτογραφίας. Συνδυάστε το με μερικά ασπρόμαυρα διακοσμητικά μαξιλάρια.
Ένας τοίχος-μαυροπινακας πίσω από το κρεβάτι σας είναι πολύ εντυπωσιακός και σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μάλιστα μπορείτε να βάλετε στην κρεβατοκάμαρα και μαύρα κομοδίνα που θα “δέσουν” τέλεια με το μαύρο του τοίχου από πίσω τους.
Ένας μαύρος floral μαυροπίνακας σε κάποια γωνιά του σπιτιού σας θα δώσει μια αίσθηση μυστηρίου στον χώρο σας.
Ακόμα και ένα μαύρο έπιπλο θα ανανεώσει τον χώρο σας. Επομένως αν δεν θέλετε να το παρακάνετε υπάρχει και αυτή η λύση.
Το μαύρο πλακάκι γύρω από τον νιπτήρα του μπάνιου σας θα δείξει πολύ εντυπωσιακό. Μπορείτε, μάλιστα να το συνδυάσετε με έναν μαύρο νιπτήρα και μερικές μαύρες πετσέτες.
Ένας άλλος τρόπος για να βάλετε το μαύρο στο υπνοδωμάτιο είναι απλά να επιλέξετε -πέρα από ένα μαύρο κεφαλάρι- μαύρα σκεπάσματα.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα