Μην χασετε

Αυτό είναι το πιο «ακριβό» χρώμα που δίνει royal αέρα στα σύνολά μας

Πολλές φορές έχουμε πει πως το να φορέσεις κάτι ακριβό δεν μπορεί από μόνο του να προσδώσει στυλ, αλλά αυτό που κάνει την διαφορά είναι η αύρα, η διάθεση και η προσωπική πινελιά.

Advertisements

Υπάρχουν, όμως, μερικά χρώματα που είναι από μόνα τους ικανά να απογειώσουν το look σου και να το κάνουν να δείχνει πολύ πιο ακριβό, πολύ πιο royal, πολύ πιο επίσημο.

Και ενώ οι περισσότερες προβλέψεις θα αφορούσαν στο μπλε royale, ή στο κόκκινο Βουργουνδίας, το χρώμα που μπορεί να κάνει κάθε outfit σου πιο… βασιλικό είναι το πράσινο.

Αλλά όχι το απλό, αλλά το βαθύ πράσινο ή αλλιώς το κυπαρισσί, με τη Victoria Beckham, την Kate Middleton και τη Megan Markle να το επιλέγουν φανατικά.

Οι δύο κυρίες του παλατιού, επιλέγουν φανατικά στις επίσημες εμφανίσεις τους κυπαρισσί σύνολα και η αλήθεια είναι πως τους δίνει αυτόν τον extra royal χαρακτήρα.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Όπως και η μεγάλη κυρία του στυλ Victoria Beckham, επιλέγει total suit σε κυπαρισσί και χωρίς κανένα αξεσουάρ, με ένα απλό λευκό μπλουζάκι, καταφέρνει να ξεχωρίσει.

Advertisements

Τέλος, φύγε από τα συνηθισμένα και τόλμησε ένα κυπαρισσί-σμαραγδί φόρεμα με print για αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι και θα δεις πόσο θα αλλάξει το στυλ σου.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Της Μάρως Καρούση

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα