Μην χασετε

Αυτό είναι το μοναδικό κομμάτι που χρειάζεστε για την άνοιξη -Για θηλυκές και κομψές εμφανίσεις

Βρισκόμαστε στην αρχή μιας μεταβατικής, στιλιστικά, περιόδου όπου το καθημερινό ντύσιμο μας προβληματίζει.

 

Η άνοιξη είναι εδώ και αυτό που θέλουμε είναι να χτίσουμε μια capsule wardrobe με τα πιο κομψά και θηλυκά κομμάτια.

 

Advertisements

Αναζητάμε ρούχα και αξεσουάρ φρέσκα και δροσερά στις πιο φωτεινές αποχρώσεις που να είναι ευκολοφόρετα. Ο καιρός δεν επιτρέπει ακόμα τα πιο δροσερά και ελαφριά φορέματα και τις φούστες μας -τουλάχιστον όχι μόνα τους.

Το layering είναι και πάλι το κλειδί. Είναι η στιγμή που θα αξιοποιήσουμε τα πλεκτά cardigan και blazer και θα συνδυάσουμε τα πρώτα ανοιξιάτικα κομμάτια με τα basics.

Το μοναδικό κομμάτι που χρειάζεστε την άνοιξη για feminine εμφανίσεις είναι αυτή η φούστα. Η μίντι, πλισέ φούστα φέτος είναι και πάλι πρωταγωνίστρια και μάλιστα σε μία μεγάλη γκάμα αποχρώσεων από εκτυφλωτικό neon σε «ήσυχους» γήινους τόνους.
Σύμφωνα με την Google, οι αναζητήσεις για πλισέ φούστες έχουν αυξηθεί κατά 60% φέτος, και στην εβδομάδα της μόδας είδαμε fashion editors και bloggers να φορούν τις πιο elegant εκδοχές, σε λευκό και κρέμ. Ταιριάζει με όλα τα χρώματα αλλά οι neutral τόνοι θα την απογειώσουν. Θα γίνει ο καμβάς για τα πιο ενημερωμένα ανοιξιάτικα outfits.

 

Advertisements

Εμεις βρήκαμε τις ωραιότερες για να διαλέξετε την δική σας αγαπημένη.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#milanfashionweek @cameramoda | @yoyokulala ? @garconjon @britishvogue __ #streetstyle #streetfashion #fashion #fashionweek #milano #mfw #stylesightworldwide #garconjon #jonathandanielpryce #britishvogue #yoyocao

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Style Sight WorldWide (@stylesightworldwide) στις

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#milanfashionweek @cameramoda | @jaimetoutcheztoi ? @thestreetpie __ #streetstyle #streetfashion #fashion #fashionweek #milano #mfw #stylesightworldwide #anastasiafedoseeva #thestreetpie #jaimetoutcheztoi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Style Sight WorldWide (@stylesightworldwide) στις

Advertisements

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I’ve popped a few thoughts down on the blog about the aftermath of the CMA guidelines, gifting and going forward how I plan to tackle transparency and more importantly conscious consumption. So much discussion was generated around the guidelines, but little around how the transparency has made us feel. I’m quite thankful for the guidelines, especially in terms of mental health and the dreaded comparison-itus. ___________________________________________________________ Shirt @arketofficial Skirt @arketofficial Shoes @trickers_shoes Earrings @thinginitself (gifted)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brittany Bathgate (@brittanybathgate) στις

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα