Μην χασετε

Αυτός είναι ο λόγος που το serum είναι πολύ σημαντικό στην καθημερινή περιποίηση

ο πολύ αγαπημένο πια serum ή ορός – όπως μπορείς να το βρεις -είναι ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ προϊόν περιποίησης, που ξεχωρίζει για την υψηλή συγκέντρωσή του σε δραστικά συστατικά. Κι αυτό που το κάνει μοναδικό είναι το πόσο εύκολα μπορεί να εισχωρήσει στα βαθύτερα και κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, καθώς περιέχει ακριβώς αυτά τα δραστικά συστατικά που είναι μικρότερου μοριακού βάρους.

Advertisements

Στην πραγματικότητα ένα serum είναι συμπυκνωμένη λοσιόν και δεν αντικαθιστά την ενυδατική ή αντιγηραντική σου κρέμα, αλλά – κάθε άλλο – την ενισχύει και τη συμπληρώνει.

Το serum συνίσταται σε κάθε ηλικία και τύπο επιδερμίδας, ανάλογα την ανάγκη. Γενικά, είναι το απόλυτο προϊόν φροντίδας για σένα που θες έξτρα ενυδάτωση, λάμψη και τόνωση και νιώθεις ότι η ενυδατική σου κρέμα δεν επαρκεί.

Χρησιμοποιείται πάντα σε καθαρή επιδερμίδα και συνήθως μετά την τονωτική λοσιόν σου. Δεν είναι ποτέ το τελευταίο βήμα στην καθημερινή σου ρουτίνα, καθώς πάνω απ’ αυτό μπαίνει η ενυδατική σου ή και η αντηλιακή σου.

Το σωστό με το serum είναι να το αφήνεις να απορροφηθεί πλήρως και στη συνέχεια να περνάς την ενυδατική σου, καθώς έτσι κλειδώνεις την αποτελεσματικότητά του και μεγιστοποιείς τη δυναμική του.

Ιδανικά ξεκίνησε την εφαρμογή του serum πριν δεις τα πρώτα σημάδια κούρασης, στρες και γήρανσης.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα