Μην χασετε

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να σκουπίζετε το πρόσωπό σας με πετσέτα

H αλήθεια είναι ότι όσον αφορά στα θέματα που αφορούν την γυναικεία περιποίηση διατυπώνονται συχνά απόψεις που δεν ξέρουμε αν είναι μύθος ή αλήθεια. Μία από αυτές είναι ότι δεν πρέπει να σκουπίζουμε το πρόσωπό μας με πετσέτα καθώς αποτελεί βλαβερή συνήθεια για το δέρμα.

Η χρήση της πετσέτας είναι τόσο κακή για το δέρμα μας όσο και για τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούμε. Γιατί; Αν δεν σκουπίσουμε το πρόσωπό μας με πετσέτα μετά τον καθαρισμό, το δέρμα θα είναι ύγρο κι έτσι τα προϊόντα περιποίησης του προσώπου θα διεισδύσουν καλύτερα στην επιδερμίδα.

Η επιδερμίδα σας πρέπει να είναι υγρή για να δουλέψουν σωστά όλες οι κρέμες. H ειδικός σε θέματα ομορφιάς της Aussie, Jocelyn Petroni, υποστηρίζει ότι έιναι πιο ωφέλιμο για το δέρμα να εφαρμόζουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, όταν εκείνο είναι βρεγμένο. Σε περίπτωση που δεν είναι, μια τονωτική λοσιόν θα επαναφέρει το πρόσωπό μας στην κατάσταση που επιθυμούμε.

Εκτός από αυτό, όσα μικρόβια ή άλλοι μικροοργανισμοί υπάρχουν πάνω στις πετσέτες μας, όταν τις ακουμπήσουμε στο δέρμα μας, αυτόματα θα μεταφερθούν εκεί!

Advertisements

Και πριν προλάβετε να αναρωτηθείτε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να σκουπίζουμε την επιδερμίδα μας, δείτε το παρακάτω βίντεο: 

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα