Μην χασετε

Αυτοί είναι οι πιο κομψοί τρόποι για να φορέσετε ένα κοστούμι αυτή την εποχή

Όσον αφορά το power dressing, το κλασικό και αγαπημένο μας κοστούμι είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό. Ειδικά τώρα που το φθινόπωρο έφτασε μπορούμε να ανανεώσουμε τη συλλογή με τα κοστούμια μας και να δημιουργήσουμε looks για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ποιοι είναι όμως οι πιο κομψοί τρόποι για να το φορέσουμε;

#1 Ακόμα και αν έχουμε συνδέσει το κοστούμι με ένα μονοχρωματικό look, φέτος το φθινόπωρο αξίζει να κάνετε τη διαφορά. Επιλέξτε ένα παντελόνι σε μαύρη ή navy blue απόχρωση και συνδυάστε το blazer σε έντονη απόχρωση, όπως είναι το κίτρινο.

#2 Βέβαια και ένα κλασικό καρό κοστούμι αξίζει μία θέση στη συλλογή μας. Φέτος το φθινόπωρο επενδύσε σε ένα καρό κοστούμι σε γήινες αποχρώσεις, το οποίο μπορείτε να φορέσετε τόσο στο γραφείο με ένα κλασικό λευκό πουκάμισο όσο και σε μία βραδινή έξοδο με ένα λαμπερό τοπ.

#3 Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από ένα λευκό κοστούμι. Αναβαθμίζει αμέσως τα every day σύνολα μας και μας βοηθά να πειραματιστούμε με το στιλ μας.

#4 Καθώς όμως μπορούμε να φορέσουμε ένα κοστούμι ακόμα και σε casual περιστάσεις, σας προτείνουμε να αποκτήσετε ένα σε έντονη απόχρωση. Ροζ, πορτοκαλί, κόκκινο ή μπλε, τα κοστούμια σε έντονες αποχρώσεις είναι ό,τι χρειαζόμαστε αυτή την εποχή.

#5 Οι πιο τολμηρές από εσάς, φέτος το φθινόπωρο αξίζει να επενδύσετε σε ένα κοστούμι με σατέν υφή. Είναι κομψό, ιδιαίτερο και είναι σίγουρο πως θα ξεχωρίσετε.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα