Μην χασετε

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι φόβοι των αντρών

Κι όμως οι άντρες φοβούνται…

Advertisements

Φοβούνται οι άντρες; Φυσικά ναι. Κάθε άνθρωπος έχει ανασφάλειες. Αν και είναι δύσκολο να κατηγοριοποιηθούν οι φόβοι, ωστόσο οι άντρες έχουν περισσότερους φόβους από ό,τι οι γυναίκες. Ας δούμε μερικούς από αυτούς.

Οι άντρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες έλκονται μόνο από γυμνασμένα σώματα. Έτσι πολλοί φοβούνται ότι δεν έχουν την κατάλληλη εμφάνιση για να προσελκύσουν μια γυναίκα.

Μερικοί άντρες ανησυχούν, αν και δεν το παραδέχονται, ότι θα τους απατήσουν οι γυναίκες τους. Αυτός ο φόβος γίνεται πιο έντονος μετά την ηλικία των 45 ετών όπου αρχίζουν σταδιακά και μειώνονται οι επιδόσεις τους στο κρεβάτι.

Οι άντρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες έλκονται από το χρήματα. Φυσικά η οικονομική κατάσταση είναι ένα πλεονέκτημα στη συνολική εμφάνιση ενός άντρα, αλλά δεν αποτελεί το βασικό συστατικό. Παρόλα αυτά οι αρκετοί άντρες ανησυχούν για το τι θα συμβεί στη σχέση τους εάν χάσουν τα χρήματά τους.

Πολλοί φοβούνται ότι η έλλειψη εμπειρίας θα θεωρηθεί ως ανικανότητα. Γι αυτό και χαίρονται όταν μιλάνε για το παρελθόν και για τις ερωτικές  περιπέτειες που έχουν ζήσει. Οι άντρες πιστεύουν ότι η εικόνα του playboy μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες να γίνουν πιο ελκυστικοί σε μια γυναίκα.

Φοβούνται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών εκλαμβάνει το κλάμα ως αδυναμία. Ακόμα και εάν θέλουν να κλάψουν κρατάνε όσο περισσότερο μπορούνε τον έλεγχο, ώστε να φαίνονται ισχυροί.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα